Az utolsó lehetőségek előtt

Három nap múlva kezdetét veszi a 2015/2016-os bajnoki szezon utolsó felvonása és áprilisban hét bajnoki, valamint minimum egy kupameccs vár a Lilákra.

20160330_01

Tudja ezt mindenki és tisztában van az elkövetkezendő egy hónap erőltetett programjával és az ezzel járó verejtékes munkával – így aztán a szakmai stáb kedd reggel óta  – csakúgy, mint eddig is – a nap szinte 24 órájában labdarúgóinkat próbálja felkészíteni az előttük álló hatalmas feladatra. A küldetés teljesítése egyáltalán nem lehetetlen, hiszen az utóbbi hat forduló történései bizakodásra adnak okot. A DVTK elleni mérkőzés előtt, minden napra intenzív programot írt elő Zoran Spisljak, aki árgus szemekkel figyelte a szerda délelőtti edzésen is labdarúgóit. A meccsnapon viszont már csak közös reggeli és ebéd, valamint egy utolsó mentális-, taktikai megbeszélés szerepel a programban.

20160330_02_uj

Előzetesen annyit már elárulhatunk, hogy a csapat minden tagja bevethető: beteg, sérült nincs – kivéve Nathan Ecclestont, aki az orvosi szakvélemények szerint az utolsó négy mérkőzést tudja majd vállalni. A hangulat és a harci kedv is rendben van, a csapat és a háttérben dolgozók is elszántan, minden erejüket bevetve készülnek a tavaszi hadjárat befejező szakaszára. Egy szó, mint száz: ne hagyják ki a szombati bajnokit, hiszen az Önök hathatós segítségével visszavághatunk a Miskolcon elszenvedett vereségért!

A szerdai tréningen rögzített szuperlassú felvételt az alábbiakban tekinthetik meg.