Az első nap

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 166 másodperc.

Nagy volt a nyüzsgés hétfő reggel az Előre Székházban és az első csapat öltözőjénél. Minden még, vagy már érvényes szerződéssel rendelkező játékosunk – a letöltött szabadság után – jelentkezett a felszerelésért és felvette a munkát. A nap egy közös megbeszéléssel kezdődött, ahol Zoran Spisljak vezetőedző az újonnan érkezettek számára is bemutatta a stábot és alkalmazottainkat, majd egyértelmű célként kitűzte az első osztályba kerülést. Kozma János, az igazgatóság elnöke is köszöntötte az egybegyűlteket – majd elmondta, hogy a másik cél a klub biztonságos működésén túl, a csapategység mielőbbi megteremtése.

Az eseményen több média és megjelent, így miután az interjú felkéréseknek eleget tettünk – kezdődhetett az első átmozgató, labdás edzés. A mai első foglalkozáson készült interjúkat és egy stúdió beszélgetést, a 7.TV hétfő este 20:20 órakor kezdődő "Kezdőkör" című műsorában tekinthetik meg.

Ahogy azt korábban ígértük, a klub alkalmazottainak körében történt változásokról is beszámolunk – melynek értelmében az első csapat asszisztens edzői pozíciójára Boér Gábort jelölte ki a klubvezetés. A technikai vezetői feladatokat Steigerwald Ernő, míg a szertárosi teendőket ezentúl Szilágyi Attila kollégánk látja el. Második csapatunk vezetőedzőjeként tevénykedik tovább az Előrénél Szenti Zoltán és nem utolsó sorban a gazdasági ügyekért ezentúl Belanka Csaba felel majd. Sok sikert és hasznos munkát kívánunk mindannyiuknak!

További fontos információ, hogy ügyfélszolgálati irodánk – tekintettel a feladatok csökkenő mennyiségére – ezentúl munkanapokon 11:00 és 13:00 óra között fogadja majd az érdeklődőket. Kérjük, hogy bérlet-, belépőjegy- és klubkártya ügyekkel kizárólag ebben az időpontban keressék fel az Előre Székházat!

line_purple

[nggallery id=141]

line_purple

Hajrá Lilák!