Aqua-General Hajdúszoboszló – Békéscsaba 1912 Előre II.

 

NB III. Keleti csoport 2021/2022. 18. forduló

Aqua-General Hajdúszoboszló – Békéscsaba 1912 Előre II.

4-0 (1-0)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. november 21. (vasárnap) 13:00 óra

Helyszín: Hajdúszoboszlói Sporttelep

Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Sport u. 14.

Játékvezető: Horváth Máté

Asszisztensek: Kulcsár Dániel, Sztányi Tibor

Hajdúszoboszló: Mészáros Dávid, Balogh Krisztián, Kis Szabolcs, Fenyőfalvi Csaba, Máté János, Lukács Zsombor Csongor, Csiki Norbert Ferencz, Szathmári Zsolt, Vincze Ákos, Dobi Gergő István, Sütő Balázs. Cserék: Bánhegyi Zoltán, Kónya Csaba, Lénárt Gergő József, Karacs Péter, Moga Sergiu Ionut, Szabó Lajos Mátyás, Bódis István Norbert, Éles Zoltán, Barnucz Gergő.
Vezetőedző: Csillag László

Békéscsaba: Apró Ármin, Kasik Ákos, Sipaki Patrik Martin, Farkas Ádám, Tóth Péter, Balog Zsolt, Váradi Ádám, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Puskás Gábor Sándor, Zelik Csaba. Cserék: Laky László, Czvalinga Áron, Bukor Zoltán Márk, Styecz Bence, Mágocsi Bence.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerzők: Vincze Ákos (16. perc), Dobi Gergő István (57. perc), Máté János (69. perc), Lénárt Gergő József (88. perc).

 Sárga lapok: Zelik Csaba (38. perc), Lukács Zsombor Csongor (67. perc).

Csillag László: – Rosszul kezdtük a meccset, – ezen nem lehet szépíteni – kicsit kényelmesen és túl sokat gondolkodva játszottunk és többször ránk is ijesztett a Békéscsaba. Próbáltuk megtalálni a játékunkat és szépen lassan át is vettük az irányítást, de az első félidőben még nem azt a teljesítményt láttam, amit elképzeltünk. Ettől függetlenül minden jó, ha a vége jó, sikerült győzni és újabb három ponttal gazdagodtunk. 

Brlázs István Gábor: – Nem kezdtük rosszul a találkozót, volt is néhány lehetőségünk, melyekkel sajnos nem tudtunk élni. A második félidő pedig főképp a kényszerű cserék és a hétközi problémáink miatt túlságosan is simára sikerült, természetesen a hazai csapat érdemeit mindenképpen el kell ismernünk. Ezzel együtt átszaladt rajtunk a Hajdúszoboszló, ami szerintem nem volt benne a mérkőzésben, mindenképpen szorosabb végeredményben reménykedtünk. Tanulunk belőle és dolgozunk tovább, sok sikert kívánok a hazai csapatnak a jövőben!

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1294090677712210

Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: