A Futball Éjszakája információk

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 183 másodperc.

A Futball Éjszakája 2019. szeptember 6-án a békéscsabai Kórház utcai Stadionban kerül megrendezésre.

[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/1912elore/videos/511078046341647/’ width=’680′]

A programok a műfüves pályán és a mellette található területen kerülnek lebonyolításra, kivéve a tizenegyesrúgó versenyt, melyet a centerpályán rendezünk meg. A pénztárak és a büfé 16:00 órától nyitnak, tehát a helyszínre ezelőtt nem érdemes megérkezni.

Kérünk minden résztvevőt (regisztrálót), hogy az információs sátornál jelentkezzen be, hogy tudjuk számíthatunk-e a jelenlétére!

A program 16:00 órakor az első csapat nyílt edzésével indul, melyet az új lelátó ligeti oldaláról tekinthetnek meg. A program szerint meghirdetett Dekázó verseny és Célbarúgó bajnokság nem kerül megrendezésre a csekély létszámú jelentkező miatt.

A kispályás csapatok a helyszínen (pénztár) tudják a nevezési díjat befizetni és mivel a bajnokság az első csapat edzése után 18:00 órától veszi kezdetét, érdemes az átöltözés miatt legkésőbb 17:30 óráig a helyszínre érkezni. Átöltözési lehetőség a konténer öltözőkben, illetve az Előre Székházban lesz. A sorsolást a helyszínen tesszük közzé, mivel még egy csapat részvétele bizonytalan. Az biztos, hogy a körmérkőzéses rendszer miatt minden csapat legalább három alkalommal pályára lép. A mérkőzéseket profi sporik vezetik és szabványos méretű pályán, valamint tartozékokkal kerül lebonyolításra. Szurkolni természetesen mindenkinek kötelező és érdemes is, hiszen óriási csata várható – több csapat is fogadkozik és vissza szeretne vágni a tavaly elszenvedett vereségekért.

A főzőcsapatok 16:00 órától érkezhetnek a helyszínre, bepakolhatnak és készülődhetnek, valamint a helyszínen kapják meg csapatonként a 4 kg pörköltnek való sertéshúst. Figyelem! A főzőcsapatoknak is karszalagot szükséges vásárolniuk.

A programok időpontjaiban rugalmasan lehet módosulás, hiszen nyilván nem lehet kiszámítani pontosan, hogy egy-egy adott esemény mennyi időt vesz igénybe. Érdemes a helyszínen érdeklődni a programok pontos kezdési időpontjáról.

A rendezvényre való belépés kizárólag a karszalagok megvásárlásával lehetséges – kivéve a kispályás bajnokságra nevezett csapatok tagjait – ők a nevezési díj befizetésével megváltják ezt a jogot. Minden karszalagot vásárolt vendégünket meghívjuk egy-egy tányér babgulyásra, valamint a Hotel Munkácsy által felajánlott finom süteményeket is megkóstolhatják.

Este 19:000 órától Szilágyi Attila élő koncertjét nézhetik, illetve hallgathatják meg – aki természetesen kötődéssel bír a klubunk felé. Fellépése alkalmával ismertebb slágerek mellett, saját szerzeményeit is előadja.

A díjak kiosztására és az eredményhirdetésre az összes verseny lebonyolítása után, közösen kerül sor.

Mindenkit szeretettel várunk!

Hajrá Lilák!

Csányi Sándor köszöntője, Nemcsák Károly tolmácsolásában