UTA Arad – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 145 másodperc.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

UTA Arad – Békéscsaba 1912 Előre

2-2 (0-0)

Időpont: 2018. július 7. (szombat) 10:00 óra (CET)

Helyszín: Arad, Románia

Cím: Strada Căpitan Ioan Fătu 90.

Játékvezető: Taladea Torin

Asszisztensek: Mihoc Alina, Casut Christian

Békéscsaba 1912 Előre: Ribánszki László, Pilán Márkó, Szélpál Norbert, Babinyecz Balázs, Mészáros Márk, Máris Dominik, Hursán György, Király Patrik, Szatmári István, Gránicz Patrik, Urbin Péter (csk). Cserék: Czinanó Antal Áron, Seres Bence, Tóth Dániel, Szalai Dániel, Zahorán Balázs, Dávid Zoltán Gergő, Mezei Szabolcs, Lustyik Levente, Váradi Ádám.

Arad: Turcan Nicolai, Costin Cristian, Manea Alexandru, Benga Samba, Stephan Coulibaly, János Norbert, Tanase Ionut, Matei Cristinel, Pop Alexandru, Vadraru Daniel, Cublesan Paul. Cserék: Zamfir Rafael, Copaci Paul, Iuga Rafael, Suslak Adrian, Dan Daniel, Petra Mihai.

Gólszerzők: János Norbert (52. perc), Szélpál Norbert (55. perc), Szalai Dániel (70. perc), Pop Alexandru (87. perc).

Boér Gábor: – Nyilván az első tesztmérkőzésen nem az eredmény a lényeg, de ez nekünk most fontos volt. Mondtam a srácoknak, hogy próbáljuk meg úgy játszani, mint egy bajnoki meccsen. Meglepően jó volt, bár érződött a fiúkon, hogy fáradtak – hiszen két hét kemény munka van a lábukban. Ettől függetlenül, amit kértem tőlük, hogy fegyelmezettek legyenek és taktikailag maximálisan tartsák be az utasításokat, azt abszolút mértékben megvalósították. Tudtuk gyakorolni azokat az elemeket is, amiket az edzéseken már átvettünk. Ami meglepett még, hogy sokkal agresszívabban játszottunk, mint külföldi ellenfelünk – az elmúlt években egyáltalán nem ez volt észrevehető. Nagyon örülök, hogy így alakult és talán most fektettünk le egy olyan alapot, melyre lehet építeni a jövőben. Nagyon messzire vagyunk még a kitűzött célunktól, de így elsőre talán még többet is adott a meccs, mint amit vártam. Rengeteget kell még dolgoznunk és edzenünk, nagyon korai még arról beszélni, hogy hol tartunk és nyilván azt is látni kell, hogy a második játékrészben 2001-es és 2002-es születésű játékosok is játszottak, ami azért egyedi a magyar másodosztályú mezőnyben – de nyugodtan mondhatom, rendesen helytálltak ők is. Van bennük perspektíva, de sokat kell még dolgozniuk.

[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/1492314687650200/videos/2108955249319471′ width=’680′]

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1983342655069787/

line_purple