Újpest FC II. – Békéscsaba 1912 Előre II.

 

NB III. Keleti csoport 2021/2022. 23. forduló

Újpest FC II. – Békéscsaba 1912 Előre II.

2-6 (2-2)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2022. február 27. (vasárnap) 11:00 óra

Helyszín: Újpest Labdarúgó Sportcentrum

Cím: 1044 Budapest, Fóti út 1.

Játékvezető: Maml Zoltán

Asszisztensek: Kulcsár Dániel, Bizderi Nikolett

Újpest: Hámori Tamás Risto, Kovács Dominik László, Eckl Patrik, Szakály Péter, Benyó Imre, Szűcs Áron Zalán, Kenyeres Máté, Luca Mack, Gabris Tobiás Jarolim, Fehér Csanád Levente, Kálnoki-Kis Zsombor. Cserék: Miklósi Benedek Dániel, Horváth Balázs József, Tóth Ákos Lajos, Bóna Marcel Damon, Simon Balázs Bálint.
Vezetőedző: Mundi Viktor

Békéscsaba: Krnács Richárd, Czvalinga Áron, Kasik Ákos, Zvara Levente Mátyás, Varga Tamás Károly, Pap Szabolcs, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Babinyecz Balázs, Zelik Csaba, Szabó Zsombor. Cserék: Tóth Alexander Máriusz, Sipaki Patrik Martin, Farkas Ádám, Korógyi Szabolcs, Balog Zsolt, Cservenák Csaba, Marik Soma.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerzők: Fehér Csanád Levente (14. perc), Pap Szabolcs (31. és 35. perc), Kenyeres Máté (43. perc), Szabó Zsombor (59. és 80. perc), Oláh Ákos (76. perc), Bónus Marcell (91. perc).

 Sárga lapok: Babinyecz Balázs (62. perc), Benyó Imre (63. perc), Kovács Dominik László (81. perc).

Újpesten szerzett három pontot a Békéscsaba 1912 Előre NB III-as labdarúgócsapata, amely visszavágott az őszi vereségért a fővárosiaknak. A vasárnap délelőtti találkozó első félidejében a csabai fiatalok fokozatosan találtak magukra, szünet után pedig már egyértelműen ők játszották a focit és remek játékkal arattak magabiztos győzelmet.

Lendületesen kezdtek az házigazdák, valósággal nekirontottak az Előrének. Ennek a hozománya lett a 14. percben a vezető találatuk, melyet Fehér jegyzett, aki egy bal oldali beadást fejelt Krnács kapujába, 1–0. A gól után is inkább az újpesti lábakon járt a labda, de ekkor már kiegyenlítettebb lett a játék. Félóra múltán pedig érkezett a csabai egyenlítés. Kasik tört előre a bal szélen, az alapvonal közeléből becenterezett labdáját a középen érkező Pap Szabolcs juttatta a hazai kapuba, 1–1. Nem sokkal később ismét a csatár volt eredményes, ám ezúttal a Varga Tamás kapusról kipattanó lövését fejjel juttatta célba az ötösről, 1–2. Még szünet előtt a hazaiaknak is volt válaszuk, miután a védők mögé „belöbbölt” labdát Kenyeres egy esernyőcselt követően lőtt a hálóba, 2–2.

A második félidőben inkább a vendégek akarata érvényesült, igaz az újbóli vezetésükhöz a hazai kapusra is szükségük volt, aki az 59. percben besegítette Szabó Zsombor 22 méterről elvégzett erős szabadrúgását, 2–3. Az újpestiek elkeseredett támadásokat vezettek az egyenlítés érdekében, mégis ők kapták az újabb gólokat. A 76. percben egy üres területre belőtt labdára Oláh Ákos startolt, aki jobbról 8 méterről talált be, 2–4. Négy egységgel később a balról betörő Kasikot állították meg szabálytalanul a büntetőterületen belül, a tizenegyest pedig Szabó Zsombor értékesítette, 2–5. A ráadásra is jutott Előre-gól, a vendégek Bónus Marcell bal összekötő helyéről lőtt látványos bombájával tettek pontot az íre, amely a felső sarokban landolt, 2–6.

Brlázs István Gábor: – Kiegyenlített első félidő után meggyőző volt a teljesítményünk. Az eredmény önmagáért beszél.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/681857729610231

Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: