Továbbra sem teljes a keret

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 47 másodperc.

Sajnos csapatunkat sem kerülte el a járvány, mivel a csütörtökön és szombaton elvégzett tesztek több pozitív eredményt is hoztak.

Az előírásokat betartva az elkülönítések megtörténtek, így a rendelkezésre álló keret tovább fogyatkozott, hiszen a sérültekkel, eltiltottakkal és más jellegű betegekkel együtt most már jelentős létszám hiányzik. Ezzel együtt a Békéscsaba 1912 Előre – lehetőségeinek végső határáig – továbbra is vállalja a kihívásokat és mindent megtesz azért, hogy a soron következő találkozókon részt tudjon venni.

A helyzet megértéséhez fontos tudni, hogy az MLSZ elnökségének határozata szerint csapatonként egyetlen mérkőzést lehet elhalasztani a koronavírus járványra hivatkozva, de azt is csak az ellenfél hozzájárulásával. A Békéscsaba 1912 Előre szakmai stábja és vezetősége mérlegelte a lehetőségeket, így a soron következő Békéscsaba 1912 Előre – Szentlőrinc bajnoki mérkőzés NEM marad el.

Több csapat is érintetté vált a járvány kapcsán: például ebben a fordulóban elhalasztották a WKW ETO FC Győr – Budaörs mérkőzést, de az FC Ajka – Vasas FC összecsapást függetlenül attól, hogy a hazai együttes halasztást szeretett volna, megrendezik.

A Békéscsaba 1912 Előre felelősnek érzi magát játékosai, stábtagjai, alkalmazottjai és szurkolói egészségéért, így a továbbiakban is megtesz minden szükséges óvintézkedést a járvány terjedésének minimalizálására.

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!