Tiszafüredi VSE – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 173 másodperc.

 

NB III. Keleti csoport 2021/2022. 2. forduló

Tiszafüredi VSE – Békéscsaba 1912 Előre II.

2-4 (2-2)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. augusztus 11. (szerda) 17:30 óra

Helyszín: Lipcsey Elemér Sporttelep

Cím: 5350 Tiszafüred, Szőlősi út 7.

Játékvezető: Dobai János

Asszisztensek: Bereczki Bence, Juhász Szabolcs Olivér

Tiszafüred: Tajti Bence, Fehér Zsolt, Háda Zoltán, Bartha Balázs, Barzsó Attila, Kalóz Ádám, Deli Márió János, Harsányi Zoltán, Mácsai László, Vincze Patrik, Barna Viktor Árpád. Cserék: Somogyi Pál Csaba, Tomola Patrik György, Nagy Olivér, Kertész Tamás, Tóth Nándor, Tóth Tibor, Kiszely Dominik, Barna Béla Dávid, Bóza László.
Vezetőedző: Dorcsák Zoltán

Békéscsaba: Winter Dániel, Hodonicki Márk, Kasik Ákos, Balog Zsolt, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Zvara Levente Mátyás, Váradi Ádám, Szabó Csaba, Szabó Zsombor, Varga Tamás Károly. Cserék: Apró Ármin, Zahorán Áron, Sipaki Patrik Martin, Styecz Bence, Tóth Péter, Pap Szabolcs, Ilyés Tamás, Mágocsi Bence, Zelik Csaba.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerzők: Szabó Zsombor (7. perc), Hodonicki Márk (9. perc), Kalóz Ádám (17. perc), Barna Viktor Árpád (26. perc), Ilyés Tamás (59. és 77. perc).

 Sárga lapok: Hodonicki Márk (55. perc), Bartha Balázs (63. perc), Vincze Patrik (65. perc), Váradi Ádám (67. perc).

A 7. percben egy beívelés után tömörülés alakult ki a hazai kapu előtt és a nagy lökdösődés után a játékvezető tizenegyest ítélt. Szabó Zsombor magabiztos ítéletvégrehajtónak bizonyult, 0-1. A 9. percben egy bal oldali beadás után Hodonicki fejelt a hálóba, 0-2. A 17. percben az első sokkból feléledve jött a válasz: Barzsó jobb oldali szabadrúgását Kalóz Ádám 12 méterről védhetetlenül fejelte a csabai kapuba, 1-2. A 26. percben Vincze centerezését Barna Viktor helyezte öt méterről a hálóba, 2-2. Az 52. percben Mácsait buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt azonban Harsányi a kapu mellé lőtte. Az 59. percben Ilyés bombagóljával ismét a Békéscsabánál az előny, 2-3. A 77. percben labdát szereztek a lila-fehérek és Ilyés nem kegyelmezett, 2-4. Az ötperces hosszabbításban pedig már nem változott az eredmény, ezzel hosszú idő után újra győzelmet aratott a Békéscsaba a harmadosztályban, és két forduló után négy pont birtokában jó helyzetből várjuk a DVSC második csapatát.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/341960247412958

Élő, szöveges tudósítás Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: