Technikai információk

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 231 másodperc.

Tekintettel arra, hogy az első hazai rendezésű mérkőzésre 2018. február 28-án (szerda) 17:00 órától kerül sor, amikor a Magyar Kupa 2017/2018. 9. forduló 2. mérkőzését rendezzük meg a Kórház utcai Stadionban, elérkezettnek láttuk az időt, hogy néhány technikai jellegű információval tájékoztassuk a közönséget.

Korábban már hírt adtunk arról, hogy a tavaszi szezonban jó esély mutatkozik, hogy néhány hazai meccsünket élőben közvetítse a televízió, ezért a szabályozások értelmében biztosítanunk kell az ehhez szükséges infrastrukturális körülményeket, így a jelenleg is rendelkezésre álló lelátón (Kórház utca felőli oldal) felszerelésre került három kameraállás. Mivel a szerkezeteknek előre meghatározott méretűnek kell lenniük, és az elhelyezés is csak bizonyos helyeken lehetséges, így összesen 26 darab ülőhely megszüntetésre került. Egészen pontosan a B-szektor 12. sor 8-13. szék (6 db ülőhely), 11. sor 8-13. szék (6 db ülőhely), C-szektor 12. sor 5-13. szék (9 db ülőhely), 11. sor 5-13. szék (9 db ülőhely), valamint 10. sor 6-13. szék (8 db ülőhely). A B-szektorban a megszüntetett helyekre nem voltak bérletek értékesítve, de a C-szektorban a következő konverziókat voltunk kénytelenek végrehajtani: 12. sor 8-13. szék → 6. sor 1-6. szék, 11. sor 5-13. szék → 6. sor 7-15. szék, 10. sor 6-13. szék → 6. sor 16-23. szék. Felhívjuk az átszervezés miatt érintett bérletes szurkolóink figyelmét, hogy a tavaszi szezonban bérletükkel az előbbiekben közölt, új helyeken tudnak majd helyet foglalni. Amennyiben nem tartják megfelelőnek új helyüket, természetesen díjmentesen lehetőséget biztosítunk, a még rendelkezésre álló helyek közül szabadon választani. A részletekről érdeklődjenek ügyfélszolgálati irodánkban. Érintett vendégeink megértését és türelmét köszönjük!

Lényeges tudni, hogy a Békéscsaba 1912 Előre vezetőségének korábbi döntése alapján a 2017/2018-as szezon, hazai, Magyar Kupa mérkőzései minden érdeklődő számára ingyenesen megtekinthetők. Online módon és személyesen is 5,- forintért lehetséges úgynevezett helyjegyet vásárolni, amelynek igazából a helyfoglalás és a nézőkre kötött felelősségbiztosítás miatt van értelme. Aki azonban nem ragaszkodik a helyfoglalás lehetőségéhez, az úgynevezett nulla forintos tiszteletjegy (csak személyesen lehetséges) igénylésével tud majd bejutni a Nagykanizsa elleni, hazai kupameccsre. Természetesen ez közvetlenül a mérkőzés előtt, a kasszáknál is lehetséges. A bajnoki mérkőzésekre való belépés feltételei továbbra is változatlanok. Félszezon bérletek ebben az idényben nem lesznek.

Online módon történő jegyvásárlás itt:
http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57002066/Bekescsaba-1912-Elore—UFC-Nagykanizsa

Árak és információk:
http://1912elore.hu/site/jegy-berlet/

Az Előre Klubkártyák hosszabbításával kapcsolatos tudnivalókat korábban már közöltük, a szükséges információkat az alábbi elérhetőség alatt olvashatják el:
http://1912elore.hu/site/klubkartya-hosszabbitas/

Stadion adatok:
http://1912elore.hu/site/category/stadion/adatok/

Ügyfélszolgálati irodánkban jelen pillanatban is több át nem vett, előre megrendelt és/vagy legyártott klubkártyát tárolunk, ezért felhívjuk a leendő tulajdonosok figyelmét, hogy a tavaszi szezon kezdetéig szíveskedjenek azokat személyesen átvenni. A február 28. után sorsukra hagyott klubkártyákat érvénytelenítjük és megsemmisítjük, azokat tovább tárolni nem áll módunkban.

A Magyar Válogatott 2018. március 23-án, Kazahsztán ellen kezdi meg idei menetrendjét. A Békéscsaba 1912 Előre továbbra is részt vesz majd a jegyértékesítésben, amely az előzetesen beszerzett tájékoztatás szerint hozzávetőlegesen egy hónappal a mérkőzés előtt, tehát február végén kezdődik majd. Az értékesítés indulásának pontos időpontjáról felületeinken tájékoztatást fogunk nyújtani.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: