Tarpa SC – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 378 másodperc.

Megyei I. osztály 2020/2021. osztályozó 1. forduló

Tarpa SC – Békéscsaba 1912 Előre II.

0-3 (0-0)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. június 6. (vasárnap) 17:30 óra

Helyszín: Tarpa, Sportközpont

Cím: 4931 Tarpa, Esze Tamás utca

Játékvezető: Szigetvári Márk

Asszisztensek: Berényi Ákos, Punyi Gyula

Tartalék játékvezető: Újhelyi Tamás

Tarpa: Somogyi Pál Csaba, Vajda Artúr, Szics Olekszij, Fejes János, Tüzes Zsolt, Dobrovolszki Jenő, Nádimov Norbert Jegorovics, Buda Péter Pál, Fülöp Krisztián, Sándor István, Gál Richárd Árpád. Cserék: Cserepka András, Trombola Vilmos, Losonczi Bence, Rozman Sándor, Djákcsenkó Vitalij, Szabó Roland, Zagiev Vitálij.
Vezetőedző: Huszák Géza

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Pilán Márkó, Sipaki Patrik Martin, Bukor Zoltán Márk, Kasik Ákos, Ilyés Tamás, Bónus Marcell, Csicsely János, Szabó Péter, Fazekas Lóránt, Szabó Zsombor. Cserék: Laky László, Czvalinga Áron, Farkas Ádám, Máris Dominik, Pap Szabolcs, Zelik Csaba, Varga Tamás Károly.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerzők: Szabó Péter (49. perc), Ilyés Tamás (65. perc), Varga Tamás Károly (93. perc).

 Sárga lapok: Fejes János (23. perc), Szabó Zsombor (61. perc), Nádimov Norbert Jegorovics (68. perc), Máris Dominik (86. perc), Gál Richárd Árpád (89. perc).

Megtorpant a Tarpa

Fotó: Pusztai Sándor

Háromgólos előnyre tett szert a Békéscsaba 1912 Előre második csapata vasárnap délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tarpán, ezzel együtt talán elmondható, hogy a feljutási esélyek exponenciálisan megnőttek.

A taktikus és fegyelmezett játék meghozta gyümölcsét és bár az első játékrészben többször is veszélyeztettek a vendéglátók, az Előre kontrái folyamatosan magukban hordozták a gólszerzés esélyét. A második félidőben átvették az irányítást a vendégek: a határozott játék, a labdaszerzések, valamint a gyors ellentámadások háromszor is eredmény hoztak.

Így aztán a 2020/2021-es szezonban még veretlen tarpai gárda elszenvedte első vereségét, és a jövő hét szombaton 17:00 órától megrendezésre kerülő hazai visszavágón, hasonló mentalitással összejöhet az NB3.

Huszák Géza: – Igazságtalan a labdarúgás, mert a végeredményből úgy tűnik, mintha ez egyértelmű meccs lett volna, pedig az első félidőben négy nagy helyzetünk volt, ha csak egyet berúgunk, sok minden másként alakulhatott volna. A hibánkat kihasználva szerzett vezetést a Csaba, amelynek szinte minden játékosa játszott már az NB II-ben, majd kontráikkal bebiztosították győzelmüket.

Brlázs István Gábor: – Az első félidőben igazolta jó hírét a Tarpa, voltak meleg helyzetek a kapunk előtt, igaz a kontráinkban is volt veszély. A második játékrész során, főleg a vezetésünk birtokában nagyon sok helyzetet tudtunk kialakítani, azokból akár még többet is értékesíthettünk volna, de ne legyünk elégedetlenek. A továbbjutás még nem dőlt el, de a megnyugtató előny birtokában nyugodtabban játszhatunk a visszavágón.

Hajrá Lilák!

Információk:

A mérkőzésre ingyenes a belépés. A meccset élőben közvetítik a Tarpa Sportja Facebook oldalon. A sportcentrumban a parkolás biztosított. Kapunyitás 16:30 órakor a műfüves pálya felőli nézőtéri bejárónál.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei I. osztályú bajnokság győztese komoly kihívást jelenthet a lila-fehérek számára, hiszen kiválóan menedzselt csapat hírében áll és szoros kapcsolatot ápol a kisvárdai klubbal. Az ukrán-román-magyar hármas határ mentén fekvő 2.300 lelkes település együttese igazán irigylésre méltó körülmények között dolgozhat a helyi sportcentrumban. Eddig a Megyei I. osztályban vitézkedtek, de most elérkezettnek látják az időt arra, hogy magasabb szinten is megmutassák tudásukat.

Brlázs István Gábor: – Nem tartjuk túlságosan szerencsésnek a sorsolást, hiszen az egyik legnehezebb ellenfelet kaptuk a felhozatalból. Napi szinten edzenek, szinte főállású játékosokból áll a keretük tele kárpátaljai magyarokkal, ukránokkal. Veretlenül nyerték megyéjük bajnokságát, ami erejüket is jelzi. Ettől persze nyilván nem verhetetlenek, ennek szellemében készültünk rájuk. Szeretnénk már az első mérkőzésen olyan eredményt elérni, ami bizakodással tölthet el bennünket a céljaink megvalósítása felé. Valamennyi bevethető játékosunk rendelkezésre áll, de az osztályozón mások a szabályok, emiatt többen kihagyni kényszerülnek a párharcot.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/147886697385169

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

YouTube Fotók Jegyzőkönyv Tabella

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!