Tállya KSE – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 187 másodperc.

 

NB III. Keleti csoport 2021/2022. 24. forduló

Tállya KSE – Békéscsaba 1912 Előre II.

1-5 (0-3)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2022. március 6. (vasárnap) 14:00 óra

Helyszín: Tállya Községi Sporttelep

Cím: 3907 Tállya, Gesztenyesor u. 14.

Játékvezető: Nagy Attila László

Asszisztensek: Dobos Dávid, Pálinkás Donát Ferenc

Tállya: Kosztyu István, Tóth Szabolcs, Mező Péter, Demkó Balázs, Nyitrai Dávid, Kovács Norbert Imre, Kiss Bence János, Varga Krisztián, Szegedi Bence, Baranyi Bence, Bihari Gyula. Cserék: Tarr Tibor, Hegedűs István, Motkó Benjámin, Varga József, Bucsák Szabolcs.
Vezetőedző: Lasztóczi Péter

Békéscsaba: Tóth Alexander Máriusz, Czvalinga Áron, Kasik Ákos, Pap Szabolcs, Farkas Botond Gergő, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Szabó Csaba, Szabó Zsombor, Zelik Csaba, Varga Tamás Károly. Cserék: Pavló Bence, Sipaki Patrik Martin, Farkas Ádám, Styecz Bence, Korógyi Szabolcs, Borbély Bence Boldizsár, Cservenák Csaba, Mágocsi Bence.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerzők: Szabó Zsombor (28. és 81. perc), Pap Szabolcs (37. perc), Kasik Ákos (42. perc) Varga Tamás Károly (65. perc), Kovács Norbert Imre (90. perc).

 Sárga lapok: Nyitrai Dávid (64. perc), Tóth Szabolcs (66. perc), Farkas Botond Gergő (72. perc), Mező Péter (80. perc), Mágocsi Bence (92. perc).

 Piros lap: Varga József (84. perc).

A csabaiak kezdettől támadólag léptek fel és csak az volt a kérdés, mikor törik meg a szívósan védekező tállyai csapat.

Szűk félórányi játék után egy 19 méteres szabadrúgásból Szabó Zsombor vetett véget a gólcsendnek, aki remekül tekert a hazaiak kapujába, 0–1. Nem sokat váratott az újabb csabai találat sem, amelyet Pap Szabolcs jegyzett a 37. percben egy kiugratást követően, 0–2. Nagy fölénybe kerültek a lilák és sorra vezették akcióikat. A 42. percben egy jobbról érkező beadásnál a hazai védő nem találta el a labdát, a hosszúról érkező Kasik Ákos pedig a harmadik találatot is megszerezte közelről, 0–3.

A második félidőben folytatódott az egyoldalú játék, ami gólokban is érvényesült. A 65. percben Kasikot szerelték szabálytalanul a büntetőterületen belül, a tizenegyest pedig Varga Tamás értékesítette, 0–4. Negyed órával később Szabó Zsombor csapott le egy labdára, betört vele a tizenhatoson belülre és elgurította a kapus mellett, 0–5. Varga József kiállítása ellenére még a vendégek előtt is adódtak helyzetek, a házigazdának a legvégén sikerült szépíteni Kovács Norbert révén, 1–5.

Nem volt azonos súlycsoportban a két csapat, a csabaiak akár nagyobb különbséggel is nyerhettek volna a helyzetek alapján.

Brlázs István Gábor: – A betonkemény talaj ellenére végig jól játszott a csapat, hiányérzetem csak a második félidei helyzetkihasználás és a kapott gól miatt lehet.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/646375419755323

Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: