Szurkolj az NB I-ben!

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 56 másodperc.

A Békéscsaba 1912 Előre Futball ZRt. tájékoztatja kedves szurkolóit és az érdeklődőket, hogy 2015. június 8-tól (hétfő) már kiváltható az Előre Klubkártya.

plakat_mutasd_a_kartyad_szekhaz_uj_web

Első lépésben Békéscsabán, a Kórház utca 6. szám alatt található Előre Székház I. emeletén, erre a célra kialakított ügyfélszolgálati irodában lehet igényelni és kiváltani az Előre Klubkártyát. A klubkártya kiállító helyek folyamatosan bővülni fognak, ahogy az igények és a kiszolgálás gyorsasága ezt igényli. A klubkártya kiváltása a jövőben számos előnnyel jár és egyszerűsíti a jegy- és bérletvásárlást is. Mindenki számára adott a lehetőség, hogy az INGYENESEN rendelkezésére bocsájtott, fényképes, alapvető személyes adatokat tartalmazó, műanyag kártyával megváltsa akár garantált ülőhelyét a lelátókon.

A kártya elkészítéséhez egy fotóra és a személyazonosító okmányokra van szükség. A fotókat helyben készítjük, de nemsokára online módon – úgynevezett előregisztrációval is lehetőség lesz az igénylés beküldésére.

A klubkártyát minden szurkolónak, érdeklődőnek, alkalmazottnak, játékosnak, edzőnek, VIP- és pártoló tagjainknak, támogatóinknak is érdemes időben beszerezni, amennyiben NB I-es mérkőzést szeretnének látogatni. A kártya kiváltása a bérletek és belépőjegyek vásárlásának előfeltétele.

A Klubkártya elkészítése körülbelül 5-10 percet vesz igénybe, így megvárható és azonnal kézhez kapható.

Klubkártya Kisokos

Adatvédelem

line_purple

Kapcsolódó cikk:

http://www.beol.hu/bekes/sport/nb1-es-elore-meccsek-csak-klubkartyaval-614681

line_purple