Szezonzárás

A 2016/2017-es szezon záró akkordjaként a klubnál már hagyománnyá vált közös vacsorán vehettek részt labdarúgóink, családtagjaik és hozzátartozóik.

A békéscsabai Munkácsy Hotelben összegyűlteket Kozma János köszöntötte és szummázta a szezon történéseit. Sajnálatát fejezte ki, hogy a csapat hektikus és hullámzó teljesítménye miatt nem sikerült a kitűzött cél elérése, de ugyanakkor az új szakmai stáb munkája bizakodásra, további lelkesedésre ad okot és reméli, hogy egy év múlva egy teljesen új stadionban, újra a feljutást ünnepelheti a békéscsabai közönség.

A folytatásban Barkász Sándor, többségi tulajdonos köszönte meg a csapat és a stáb munkáját, egyúttal hangsúlyozta a kitartás, a lelkesedés és a hozzáállás jelentőségét, amely bizony az elmúlt időszak egyes szakaszaiban kívánni valót hagyott maga után. Elbúcsúzott a távozóktól és mindenkinek jó pihenést, valamint sok sikert kívánt a következő időszakra.

Boér Gábor vezetőedzőnk felszólalásában megköszönte a tulajdonosok bizalmát, a csapat munkáját. Mindenkinek jó kikapcsolódást, pihenést kívánt és megígérte, hogy a felkészülés és a következő bajnokság folyamán már teljesen új koncepció szerint, még keményebb munkát és merőben más hozzállást követel meg mindenkitől.

Az este hivatalos részének befejezéseként vezetőink átnyújtották a holtversenyben 10-10 gólt szerző Nagy Istvánnak és Birtalan Botondnak a gólkirályi címért járó emléket, majd Viczián Ádámnak is gratuláltak, akit szurkolóink a tavaszi szezon legjobbjának szavaztak meg.

A csapat okleveleket nyújtott át Barkász Sándornak, Szikszai Lászlónak, valamint Kozma Jánosnak is – ezzel is kifejezve köszönetüket, hogy eszközeikkel, munkájukkal lehetővé tették a csapat működését, fejlődését és mindennapi tevékenységeit.

A csapat tagjai szűk két hét szabadságot kaptak és legközelebb június 19-én (hétfőn) találkoznak. A szakmai stáb és a háttérben dolgozók számára azonban nem áll meg az élet, hiszen tennivalók egész sora vár rájuk. A Békéscsaba 1912 Előre ezúton is köszöni minden támogatójának, szurkolójának, vendégének és dolgozójának az egész szezonban tanúsított kitartásukat, szurkolásukat és segítségüket!

Természetesen a bajnoki szünetben is folyamatosan tájékoztatjuk a nagyérdeműt, hiszen nem fogunk szűkölködni az eseményekben, fejleményekben. A napokban vezetőink részletesebben is értékelik majd a szezont, így érdemes lesz továbbra is minket olvasni.

Hajrá Lilák! Együtt erősebbek vagyunk!