Segítség a rászorulóknak

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 74 másodperc.

A tervezett menetrend szerint 2017. december 11-én (hétfő) délután 17:00 órakor a Békéscsabai Karácsonyi Vásárba látogatott el első csapatunk, ahol pénzadománnyal járult hozzá a rászorulók megsegítéséhez.

A játékosaink és a szakmai stáb által összegyűjtött 135.000,- forintot Frankó Attila vásárigazgatónak nyújtottuk át, aki megköszönte a segítséget és elmondta, hogy az összeg a december 21-én (csütörtök) 11:00 órától megrendezendő véradáshoz, valamint a december 23-án (szombat) 13:00 órakor kezdődő étel- és ruhaosztáshoz kerül majd felhasználásra.

A vásár megtekintése után együttesünk tagjait forró teával vendégelték meg, majd vidám dodzsemezésre is sor került. A látogatást közös fotózással zártuk és bízunk benne, hogy segítségünk – bár tudjuk, apró csepp a tengerben – valamilyen szinten szebbé, és nyugalmasabbá teheti az arra rászoruló embertársaink életét! Az Előre évek óta tartó példaértékű jótékonykodása, és hogy a stáb, valamint játékosaink egy emberként állnak a kezdeményezések mellé is bizonyítja, hogy a Békéscsaba 1912 Előre igazi, nagybetűs csapatot alkot, és szlogenünk valóban megállja a helyét: Együtt erősebbek vagyunk!