Összevont fotózás extrákkal

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 152 másodperc.

November utolsó vasárnapján lezajlott az utánpótlás csapataink összevont fotózása, amikor fiatal játékosaink majdnem egy teljes szektort megtöltöttek a Kórház utcai Stadionban.

20151129

A lelátó ezúttal nem szurkolóinktól, hanem izgatott szülőktől, edzőktől és a Békéscsaba 1912 Előre munkatársaitól volt hangos, akiknek több hetes szervezése kellett ahhoz, hogy mindenki egyszerre, egy időben a helyszínen legyen! A kollektív fényképezés után a csapatok külön-külön is összeálltak, ám az esemény fő meglepetése még csak ezután következett. A játékoskijáróban megjelenő Juhász Gyuri – mikulást és Fabio – krampuszt a gyerekek hangos üdvrivalgása üdvözölte, akik egyenként pacsiztak velük. A hivatalos programot öltözőlátogatás követte, ahol az Előre-mikulás és csapata minden lurkónak egy-egy lila-fehér télapó csomaggal kedveskedett. Természetesen nem maradhattak el – a poénoktól közel sem mentes – Gyuri Miki nevelés célzatú tanácsai és a kötelező együttes "Hajrá Lilák!" felkiáltás sem.

A profi fotós által készített legjobban sikerült felvételeket felhasználva utánpótlás naptárt készíttetünk, melyekre a rendeléseket edzőinknél adhatják majd le! Az A/2-es méretű 2016-os falinaptár darabonként 150,- forintba kerül.

Köszönjük a Békéscsaba 1912 Előre Futball ZRt. vezetőségének, minden edzőnknek, munkatársunknak, Igricz Mihály – klubigazgatónknak, az első csapat szakmai stábjának, játékosainak és természetesen a szülőknek a segítségért! Külön fejezzük ki köszönetünket Ica Néni felé, aki a vasárnapját ismét alárendelte az Előre programjának és mindenben a segítségünkre volt!

Az eseményen általunk rögzített fotókat az alábbiakban tekinthetik meg.

line_purple

[nggallery id=95]