Összeállhat az NB3-as mezőny is

A hétvégén lebonyolított Megyei I. osztályú rájátszások második fordulójának eredményeképpen, a jövő héten már véglegesen összeállhat a harmadosztály mezőnye is.

Mivel második csapatunk a Keleti-csoportban érdekelt, így elsősorban az ide sorolódó együtteseket vesszük sorba. Az NB2-ből kiesett Szolnok, Budaörs és III. ker. TVE közül a Szolnok kerülhet a mi csoportunkba, míg a Megyei I. osztályból feljutó FC Hatvan, Karcagi SE, Körösladányi MSK, vagy akár a Pénzügyőr SE teheti majdnem teljessé a mezőnyt. Mivel a hírek szerint a Budaörs és a III. ker. TVE a Közép-csoportba kerül, így akár a Kecskemét II., Vasas II.FTC II. vagy az MTK Budapest II. lehet a 20. induló a régióban. Meglátjuk majd, hogy a létszámok és esetleges kérések alapján az MLSZ melyik csapatot sorolja majd a mi csoportunkba!?

A csoportban maradt az Aqua-General Hajdúszoboszló, a Békéscsaba 1912 Előre II., a BKV Előre, a DVSC II., a DVTK II., az Eger SE, a Füzesgyarmati SK, a Jászberényi FC, a Kisvárda Master Good II., a Putnok FC, a Sényő-Carnifex FC, a Termálfürdő FC Tiszaújváros, a Tiszafüredi VSE, valamint az Újpest FC II.

A nevezések beérkezésének határideje: 2022. június 17 (péntek).

A mezőny véglegesítésére, valamint a sorsolásra pedig nyilván csak a benyújtott dokumentációk elbírálása után számíthatunk.

A harmadosztályú bajnokság első játéknapja: 2022. július 31. (vasárnap).

Összességében elmondható, hogy jó eséllyel hat második számú együttes részvételére számíthatunk, így az új tagokkal együtt igen veretes mezőny alakulhat ki.

Kapcsolódó hivatkozás:

Naptár