Mentorprogram élőben

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 161 másodperc.

A mai napon, 2017. május 12-én (pénteken) 16:00 órától folytatódik az úgynevezett mentorprogram első és utánpótlás csapataink tagjai számára egyaránt.

A heti felkészülési munkában mindenképpen némi felüdülést és kikapcsolódást jelenthet labdarúgóink számára az utánpótlás korú játékosainkkal együtt töltött idő, amely természetesen komoly edzésmunkával egybekötött foglalkozást is jelent. Ezúttal a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia U7-U15 korosztályainak kiemelkedő teljesítményt nyújtó labdarúgói nyerték el a jogot az öltözőlátogatással és beszélgetéssel egybekötött programon való részvételre – melyet ezúttal is élő, egyenes adásban közvetítünk majd az interneten. Az öltözőlátogatáson kívül, az összes program nyilvános – melyen szeretettel látjuk vendégül a kedves szülőket és érdeklődőket!

A szabadtéri edzést live stream formájában az alábbi elérhetőségen tekinthetik meg, a közvetítés körülbelül 16:30 órakor kezdődik majd a Kórház utcai Stadion centerpályájáról.

Boér Gábor: – A mentorprogramot azért hívtuk életre, hogy az első csapat sokkal közelebb kerülhessen az utánpótláshoz. A kezdeményezés két részből áll: az egyik, amikor a felnőtt játékosok látogatnak el az akadémisták edzéseire és ott tartanak foglalkozásokat – ezek egyébként szinte heti rendszerességgel történnek -, a másik – amely a mai napon is történt – amikor néhány érdemei elismeréseként kiválasztott utánpótlás korú játékos kap lehetőséget arra, hogy részt vegy egy komplett délutáni programon az első csapat keretével együtt. Az összejövetelen természetesen játékos edzésmunka, közös focizás, öltözőlátogatás és fotózás is helyet kap. Ez a második alkalom, hogy ilyen programot bonyolítottunk le és a lelkesedés, hozzáállás mindenki részéről nagyon-nagyon biztató. Szeretnénk, ha a jövőben is megmaradna ez a tendencia és a továbbiakban még nagyobb intenzitással részt tudnánk venni ehhez hasonló közös rendezvényeken. Az edzések egyébként publikusak, tehát bárki megtekintheti őket és természetesen szeretettel látjuk a labdarúgás iránt érdeklődő srácokat és szüleiket! Remélem, hogy a résztvevők olyan élményekkel gazdagodnak, mely egész életük, pályafutásuk alatt elkíséri majd őket és plusz motivációt jelent abban az irányban, hogy igenis futballistává akarjanak majd válni és akkor lila-fehér színekben ezen a pályán tudjanak játszani!

Fotók