Magyarország – Svájc jegyértékesítés

A magyar válogatott 2016. október 7-én (péntek) 20:45 órakor a svájciakat fogadja világbajnoki selejtező mérkőzésen a Groupama Arénában.

vb

A Békéscsaba 1912 Előre Futball Zrt. is csatlakozott a jegyértékesítő partnerek közé, így 2016. szeptember 6-tól (kedd) az Előre Székház első emeletén található ügyfélszolgálati irodában, személyesen is megvásárolhatják a válogatott meccsre érvényes tiketteket. Nyitvatartás: munkanapokon 11:00-13:00 óra között.

A mérkőzésre szóló jegyek öt árkategóriában (4.000, 6.000, 9.000, 12000 és 15.000 forint) vásárolhatók meg.

Az Európa-bajnokságon sikerrel szereplő válogatott iránt jelentősen megnövekedett az érdeklődés, azonban a hazai vb-selejtezőknek otthont adó Groupama Aréna befogadóképessége korlátozott, határt szab a nézőszámnak. Ennek ellenére a szövetség nem emeli a vb-selejtező mérkőzésekre szóló jegyek árait, sőt új kedvezményrendszert vezet be a nemzeti csapat mérkőzéseire.

A kedvezményrendszer egyik elemeként a világbajnoki selejtezőkre 30 százalékos kedvezménnyel bérletet is válthatnak a szurkolók, amennyiben belépnek az MLSZ Szurkolói Klubjába. A bérletvásárlás egyik nagy előnye, hogy azzal a szurkolók garantáltan ott lehetnek a válogatott óriási érdeklődésre számot tartó világbajnoki selejtezőinek mindegyikén. A bérlet ár alapértelmezésben 15 százalék kedvezményt jelent ahhoz képest, ha valaki egyenként megvásárolná az öt selejtezőre a jegyét, és újabb 15 százalékot, amennyiben a vásárlók tagjai az MLSZ Szurkolói Klubjának.

A klubtagsághoz nem kell mást tenni, csupán érvényes Futball- vagy klubkártyával regisztrálni az MLSZ Szurkolói Klubba a szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon! Regisztráció után máris megvásárolható a vb-selejtező sorozat hazai meccseire szóló bérlet, melyek – a jegyekhez hasonlóan, elhelyezkedéstől függően – több árkategóriában elérhetőek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

Aki még nem rendelkezik Futball- vagy klubkártyával, a klubkartya.mlsz.hu oldalon igényelhet egyet.

A magyar válogatott mérkőzései természetesen továbbra is megtekinthetőek azon szurkolóink számára is, akik nem lépnek be az MLSZ Szurkolói Klubba vagy nem kívánják kiváltani sem a klubkártyát, sem a Futballkártyát.

line_purple

Kapcsolódó hivatkozás:
http://www.mlsz.hu/blog/2016/09/05/indul-a-jegyertekesites-a-svajc-elleni-vb-selejtezore/

line_purple