Magyarország-Horvátország: megkezdődött a jegyárusítás

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 108 másodperc.

A magyar válogatott 2016. március 26-án, 18.00 órakor a horvátokat fogadja felkészülési mérkőzésen a Groupama Arénában. A mérkőzésre szóló jegyek már megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express hálózatában.

szurkolok-e1426094601150

A Békéscsaba 1912 Előre Futball Zrt. is csatlakozott a jegyértékesítő partnerek közé, így 2016. március 1-jétől az Előre Székház első emeletén található ügyfélszolgálati irodában, személyesen is megvásárolhatják a válogatott felkészülési mérkőzésre érvényes tiketteket.

További információ itt:

http://1912elore.hu/site/ugyfelszolgalat-nyitva-tartas/

A mérkőzésre érvényes, névre szóló jegyeket – szurkolói kártyával – interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában (irodakereső) lehet megvásárolni. Szurkolói kártya nélkül két fővárosi helyszínen, a Ticket Express Bálnában és a Ticket Express Syma-csarnokban található irodáiban lehet belépőket váltani (aki ezt a módját választja a belépők megvásárlásának, csak saját részre tud jegyet venni). A mérkőzésre szóló jegyek négy árkategóriában (2500, 3500, 5000, 8000 forint) vásárolhatók meg. A VIP-szektorokba két árkategóriában, 15 ezer és 25 ezer forintért lehet jegyeket vásárolni.

Külföldi állampolgárok (a horvát állampolgárok kivételével, akik a horvát szövetségénél juthatnak belépőhöz) utalványt vásárolhatnak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, amit a mérkőzés napján a helyszínen cserélhetnek belépőre, útlevelük ellenőrzése után. A mérkőzésre megvásárolt jegyeket legkésőbb 72 órával a mérkőzés előtt lehet átíratni más nevére.

line_purple

Kapcsolódó hivatkozás:

http://www.mlsz.hu/blog/2016/02/21/magyarorszag-horvatorszag-megkezdodott-a-jegyarusitas/