Lipcsében folytatódott a Pro-licenc képzés

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 79 másodperc.

A 2018. február 20-án (kedden) Nagykanizsán megrendezett Magyar Kupa találkozó után, Boér Gábor vezetőedzőnk a Pro-licenc képzés következő állomására, Lipcsébe utazott.

A Red Bull Aréna előtt

Az RB Leipzig bázisán háromnapos képzésen vehetett részt 23 hallgató, akik előadásokat hallgathattak, meglátogatták az akadémiát és sok-sok hasznos tudást szerezhettek. Lőw Zsolt szervezésében és meghívására, Jörg Daniel – a felvételi bizottság és a képzés vezetője, Sisa Tibor és Pári Sándor kalauzolták a látogatókat, ahol  lehetőség nyílt szakmai párbeszédre, vitára, és a közös érdekek és célok mentén történő együtt gondolkodásra is. A szeminárium a csütörtök esti Lipcse – Napoli Európa Liga mérkőzés közös megtekintésével zárul.

Boér Gábor és Jakab Péter a Red Bull Arénában (Lipcse)

Magyarország 15 éve teljes jogú tagja az UEFA-edzőképzésnek, melynek az egymásra épülő C, B és A-licencet követően elérhető legmagasabb szakmai lépcsőfoka a Pro-licenc megszerzése. A jelentkezőknek négylépcsős, több napon keresztül tartó, szakmai felvételi procedúrán kellett sikeresen teljesíteniük ahhoz, hogy bekerüljenek a képzésbe.

Kapcsolódó hivatkozás:
https://www.mlsz.hu/hir/pro-licenc-a-kozos-gondolkodas-a-kepzes-kulcsa