Jászberényi FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 170 másodperc.

NB III. Keleti csoport 2022/2023. 17. forduló

Jászberényi FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

1-1 (0-0)

Kövess minket a TikTok-on is!

https://www.tiktok.com/@1912elore

Időpont: 2022. november 13. (vasárnap) 13:00 óra

Helyszín: Jászberényi Városi Stadion

Cím: 5100 Jászberény, Sportpálya u. 9.

Játékvezető: Leél-Őssy Ádám

Asszisztensek: Gordos Árpád Mihály, Skover Péter

Jászberény: Menczeles István, Ludasi Martin, Remili Mohamed, Szőllősi Ferenc, Borics Levente, Varjas László, Perevuznik Makszim Sztepanovics, Sárossy Dániel, László Krisztián, Kurunczi Gábor, Horváth Attila. Cserék: Ecsegi Zsolt Máté, Palcsó Martin László, Nagy Szabolcs, Donkó Ádám, Benedek Zétény Ágoston.
Vezetőedző: Lakatos Béla

Békéscsaba: Tóth Alexander Máriusz, Bacsa Krisztián, Trescsula Máté, Balla Mátyás, Máris Dominik, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Babinyecz Balázs, Sipos Gábor, Marik Soma, Izing Martin Ferenc. Cserék: Apró Ármin, Zahorán Áron, Sipaki Patrik Martin, Pap Szabolcs, Csák Albert, Komáromi Csongor, Sztankó László Márk, Rajsli Tamás.
Vezetőedző: Szenti Zoltán

 Gólszerzők: Bónus Marcell (69. perc), Nagy Szabolcs (83. perc).

 Sárga lapok: Perevuznik Makszim Sztepanovics (27. perc), Máris Dominik (58. perc).

Győzelmi lehetőséget szalasztott el Jászberényben második csapatunk. Több ziccert is elhibáztunk, így be kellett érnünk az egyik ponttal, ami a helyzetünkön nem sokat javított.

Fotó: Pesti József

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. Mi dolgoztunk ki több nagy lehetőséget, ám ezek rendre kimaradtak, jászberényi oldalon csupán Remili megmozdulásai okoztak riadalmat.

A szünet után is lendületesen tudtuk folytatni, sokadik lehetőségünket a 69. percben Bónus egy egyéni akció végén gólra váltotta. A folytatásban is akadtak mérkőzést lezáró helyzetek, ehelyett mégis a hazaiak egalizáltak a hajrában, miután egy kósza kontrát szerencsésen fejeztek be. Az utolsó tíz percben mindkét fél nyíltan a győztes gól megszerzésére hajtott. Az egyik oldalon Babinyecz, a másikon Kurunczi hibázta el a meccslabdát, a helyzetek alapján azonban ezt a meccset biztosan hozunk kellett volna.

Nagy Sándor: – Jászberényben hagytunk két pontot. A csapat hozzáállásával és játékával elégedettek lehettünk, de sajnos ez ismét nem párosult kielégítő eredménnyel. Szerény vigasz, hogy az ellenfél edzője is korrekten elismerte azt, hogy nagy szerencsével tudták döntetlenre menteni a mérkőzést. Meg kell tanulnunk nyerni, mert csak az vihet előre bennünket a tabellán.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1513391189174435

Fotók Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: