Jászberényi FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

 

NB III. Keleti csoport 2021/2022. 12. forduló

Jászberényi FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

1-3 (1-2)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. október 17. (vasárnap) 13:00 óra

Helyszín: Jászberényi Városi Stadion

Cím: 5100 Jászberény, Sportpálya u. 9.

Játékvezető: Valu Tibor

Asszisztensek: Szilágyi Zsolt, Gavalla-Kulcsár Judit

Jászberény: Bonica Sebastian, Asztalos Dávid, Polák Gergő, Palcsó Martin László, Nagy Szabolcs, Tóth Olivér, Aranyos Mózes Bence, Sárossy Dániel, Szanyi Krisztián, László Krisztián, Koppermann Robin Károly. Cserék: Hajnal Dénes, Micskó Márk, Borics Levente, Izsold Dániel Csaba, Kurunczi Gábor, Lakatos Dávid.
Vezetőedző: Németh Gyula

Békéscsaba: Apró Ármin, Sipaki Patrik Martin, Styecz Bence, Tóth Péter, Balog Zsolt, Varga Tamás Károly, Ilyés Tamás, Váradi Ádám, Bónus Marcell, Zvara Levente Mátyás, Szabó Zsombor. Cserék: Tóth Alexander Márius, Kasik Ákos, Farkas Ádám, Bukor Zoltán Márk, Zelik Csaba, Oláh Ákos, Szabó Csaba.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerzők: Ilyés Tamás (4., 21. és 90. perc), Sárossy Dániel (17. perc).

 Sárga lapok: Váradi Ádám (40. perc), Szanyi Krisztián (63. perc), Oláh Ákos (75. perc), Farkas Ádám (93. perc).

 Piros lap: Asztalos Dávid (60. perc).

Idegenben szerzett értékes három pontot a Békéscsaba 1912 Előre NB III-as labdarúgócsapata, amely jó helyzetkihasználással múlta felül a Jászberényt. Az Ilyés Tamás mesterhármasával elért sikerrel immár a dobogó sincs elérhetetlen távolságban a lila-fehérek számára.

Kifejezetten jól kezdett a Békéscsaba, hiszen egy kiugratás végén Ilyés már a 4. percben betalált a berényi kapuba, 0-1. A hazaiak válasza sem váratott sokat, Sárossy egy átlövésből egalizált, 1-1. A többet támadó lilák azonban a félidő közepén újból magukhoz vették a vezetést, egy Bonica által röviden felszabadított labdát helyezett pontosan a kapuba Ilyés, 1-2. A félidő második felében a hazaiak kezdeményeztek többet, a felíveléseik okoztak némi riadalmat, de kapufánál tovább nem jutottak.

A második játékrészt is motiváltan kezdte a házigazda, azonban Asztalos kiállításával önmaga dolgát nehezítette tovább. Tíz emberrel is támadásban marad a jászsági alakulat, a kapu elé ívelgetett labdáik valós veszélyforrást jelentettek, azonban a csabai védelem jól állt a lábán, időnként pedig a szerencse is mellé szegődött. A végjátékban már nagyon kitámadtak a hazaiak, ezt kihasználva Ilyés Tamás harmadik találatát is megszerezte, eldöntve ezzel a meccs végkimenetelét, 1-3. A békéscsabai együttes taktikus játékkal és jó helyzetkihasználással aratott megérdemelt győzelmet.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/170411435270700

Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: