Hajrá Lányok!

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 143 másodperc.

Egész Magyarország megdöbbenve olvasta a híradásokat 2016. október 21-én: „Fának ütközött egy gépkocsi Békés megyében, Kamut és Kétsoprony között. A balesetben ketten életveszélyes, egyikük súlyos, még negyedik társuk könnyű sérüléseket szenvedett. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Az autóban fiatal lányok ültek és valamennyien a Mezőberényi FC tagjai és egy mérkőzésről tartottak hazafelé.” A hír sajnos igaz volt és a sikeres eredményeket elérő klub, négy játékosa életéért aggódhatott. Azóta a lányok gyógykezelése tovább folytatódik, nehéz terheket róva a családokra.

A csapat egy emberként áll a lányok mellett, aggódnak, szorítanak a felépülésükért és karácsony előtt összefogva az értük aggódó szurkolókkal, támogatókkal JÓTÉKONYSÁGI TORNÁT rendeznek, melynek bevételét a négy családnak ajánlják fel.

Időpont: 2016. december 17. (szombat) 10:00 órától

Helyszín: Mezőberény, Molnár Miklós Sportcsarnok

A program zárása 17:00 óra körül várható, melyen Siklósi István – Mezőberény Város Polgármestere, valamint Dankó Béla Úr az MLSZ képviseletében adja át a díjakat.

Kérjük Önt, amennyiben módja és lehetősége van rá, termékével, eszközeivel vagy anyagi hozzájárulásával segítse kezdeményezésünket!

Támogatójegyet vásárolhatnak önkéntes alapon a következő bankszámlaszámra való befizetéssel:

Mezőberényi FC | OTP Bank 11733144-20001948 | Közlemény: Hajrá Lányok!

Segítségét ezúton is köszönjük!