Gyulai Termál FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 106 másodperc.

Felkészülési mérkőzés

Gyulai Termál FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

0-2 (0-0)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2022. február 5. (szombat) 13:00 óra

Helyszín: id. Christián László Városi Sporttelep

Cím: 5700 Gyula, Zrínyi tér  2.

Játékvezető: ?????

Asszisztensek: ?????

Gyula: Kajári János, Palik György, Oláh Ambrus, Repisky Dániel, Kukla Zsombor, Radics Dávid, Trescsula Máté, Nagy Gergely, Boros Tamás, Horváth Róbert, Nagy Ede. Cserék: Nagy Sándor, Patkás Gergő, Kiss Tamás, Kocsis Bence, Biró Bence.
Vezetőedző: Sajben Gábor

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Kártyás Dávid, Szabó Csaba, Czvalinga Áron, Kasik Ákos, Herpai Marcell, Csák Albert, Nagy Krisztián, Szabó Szilárd, Marik Soma, Cservenák Csaba. Cserék: Selmeczi András, Bacsa Krisztián.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerzők: Cservenák Csaba (1), Marik Soma (1).

Szombaton két edzőmérkőzést is megvívott a Békéscsaba 1912 Előre NB III-as labdarúgócsapata. A rendelkezésre álló egészséges játékosokat, illetve akadémista fiatalokat két csapattá formálta Brlázs Gábor vezetőedző, amely délelőtt az NB III-as Hódmezővásárhelyen, kora délután pedig Gyulán játszott 90 percet.

A lila-fehérek kezdettől irányították a játékot, de az első félidőben még kimaradtak a lehetőségeik. Szünet után változatlan maradt a játék képe, ám ekkor már a gólokkal sem maradtak adósak.

Brlázs István Gábor: – Az eltervezett munkát elvégeztük, az utolsó hétre már csak frissíteni kell a csapatot, hogy éles legyen a bajnokságra. Reméljük, hogy a hiányzóink is visszatérnek és megfelelő állapotban kezdhetjük a bajnokságot!

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: