Füzesgyarmati SK – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 147 másodperc.

 

Felkészülési mérkőzés

Füzesgyarmati SK – Békéscsaba 1912 Előre II.

2-1 (0-1)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2022. január 29. (szombat) 10:00 óra

Helyszín: Füzesgyarmat, Lázár Gyula Sporttelep

Cím: 5525 Füzesgyarmat, Kossuth utca 89.

Játékvezető: ?????

Asszisztensek: ?????

Füzesgyarmat: Ferenczi József, Nagy Nándor, Lippai Tibor, Sorin Raducu, Márkus Martin, Bukor Zoltán Márk, Oltean Sergiu Adrián, Kökény Dorián, Pohl Roland, Popescu Gheorghe Robert, Achim Sebastian Zoltán. Cserék: Fildan Calin Florin, Borbély Zsombor, Hussein Shadi, Varga János, Már Ádám.
Vezetőedző: Szabados Tamás

Békéscsaba: Tóth Alexander Máriusz, Szabó Zsombor, Babinyecz Balázs, Czvalinga Áron, Mikló Roland, Styecz Bence, Balog Zsolt, Bónus Marcell, Varga Tamás Károly, Mágocsi Bence, Oláh Ákos. Cserék: Sipaki Patrik Martin, Zelik Csaba, Korógyi Szabolcs.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerzők: Mágocsi Bence (12. perc), Oltean Sergiu Adrián (65. perc), Popescu Gheorghe Robert (86. perc).

Második felkészülési mérkőzését játszotta NB3-as csapatunk, melyen ezúttal a füzesgyarmatiak voltak a vendéglátók.

Két teljesen eltérő félidőt láthattak a kilátogató nézők, hiszen az első játékrészben fölényben játszottak a vendégek, amely az eredményben is megmutatkozott. A második negyvenöt percre aztán összekapta magát a vendéglátó, a csabaiaknál pedig a szinte már állandósult betegség ütközött ki, hiszen mindkét füzesgyarmati találat rögzített szituációból született (büntető és szöglet). Az eredménynél viszont mindkét fél részére fontosabb volt a megfelelő játékperc biztosítása, valamint a hibák olyan szintű feltárása, hogy azokon a tavaszi szezon előtt még orvosolni lehessen.

Szabados Tamás: – Az első félidőben a Csaba élesebb volt, a szünetben azonban sikerült felrázni a fiúkat és megérdemelten fordítottunk. Az eredménynél fontosabb volt, hogy kidomborodtak azok a hibák, amiket javítanunk kell még a bajnokságig hátralévő időben. Összességében elégedett voltam a látottakkal.

Brlázs István Gábor: – Jó mérkőzést játszottunk. Az elsőben jól fociztunk, a másodikban pontatlanabbá vált a játékunk, sok ki nem kényszerített hibát vétettünk, így kevesebb támadást tudtunk vezetni. A meccs elérte célját, rávilágított arra, hogy a rögzített szituációknál kell javulnunk.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: