Füzesgyarmati SK – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 211 másodperc.

 

NB III. Keleti csoport 2021/2022. 20. forduló

Füzesgyarmati SK – Békéscsaba 1912 Előre II.

1-0 (1-0)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. december 5. (vasárnap) 13:00 óra

Helyszín: Füzesgyarmat, Lázár Gyula Sporttelep

Cím: 5525 Füzesgyarmat, Kossuth utca 89.

Játékvezető: Kovács Tamás

Asszisztensek: Kövér Tamás, Molnár László Máté

Füzesgyarmat: Fildan Calin Florin, Raducu Constantin Sorin, Sundas Anatolis-Alexis, Oltean Sergiu Adrián, Cigan Cristian-Lucian, Márkus Martin, Borbély Zsombor, Popescu Gheorghe Robert, Achim Sebastian Zoltán, Lippai Tibor, Pataki Zalán Lajos. Cserék: Szántó Mihály Sándor, Molnár Márkó Miklós, Szilágyi Szebasztián, Ferenczi József Máté, Már Ádám, Bereczki Bence, Komáromi József.
Vezetőedző: Szabados Tamás

Békéscsaba: Apró Ármin, Kasik Ákos, Sipaki Patrik Martin, Styecz Bence, Balog Zsolt, Váradi Ádám, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Szabó Zsombor, Szabó Csaba, Varga Tamás Károly. Cserék: Tóth Alexander Máriusz, Czvalinga Áron, Farkas Ádám, Bukor Zoltán Márk, Pap Szabolcs, Marik Soma, Zelik Csaba.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerző: Raducu Constantin Sorin (8. perc).

 Sárga lapok: Raducu Constantin Sorin (12. perc), Oltean Sergiu Adrián (30. perc), Sipaki Patrik Martin (67. perc), Borbély Zsombor (68. perc), Márkus Martin (77. perc).

A vasárnapi megyei rangadón jól kezdtek a hazaiak, hiszen már a 8. percben vezetést szereztek, amikor Achim Sebastian jobb oldalról elvégzett szabadrúgását az előrehúzódó Raducu fejelte a csabaiak hálójába a kapu torkából, 1–0. A folytatásban is mezőnyfölényben játszottak a füzesgyarmatiak, a széleken vezetett akciókból kapu elé ívelve próbáltak újabb gólt elérni. A vendégek jobbára védekezésre szorultak, bár akadtak időszakok, amikor kiszabadultak térfelükről, így is inkább kontrákból jelentettek veszélyt.

Fotó: Erdős Csaba

A második félidőre azonban egy bátrabb és kreatívabb békéscsabai csapat futott ki, ekkor már egyértelműen ők birtokolták többet a labdát. Gyakran eljutottak Fildan kapujáig is, ott azonban elfogyott a tudományuk, mert a gyors támadóiknak nem hagytak teret a házigazdák, az íveléseiket pedig jól olvasták a belső védők. A gyarmatiak energiáját jobbára az eredmény óvása kötötte le, amit sikerrel megoldottak, így négy eredménytelen próba után győzelemmel búcsúztatták az évet, a lila-fehérek viszont zsinórban hetedik találkozójukon maradtak nyeretlenek. A Békéscsaba második együttese 27 ponttal a tizedik helyen zárta az őszt, míg a füzesgyarmatiak 26 ponttal a tizenkettedik helyen fejezték be a szezont.

Boros Tibor: – A mai győzelem érdemben nem befolyásolja a szezonról kialakult véleményemet, azonban kicsit kozmetikázta az összképet. Nagyot küzdött mindenki, az akarat megvolt a játékosokban és ezúttal egetrengető egyéni hibákat sem követtek el, így a minimális győzelem reális.

Brlázs Gábor: – Ellentétes félidőket hozott a mérkőzés. Az elsőben megilletődöttek voltunk, nem a tudásunknak megfelelően játszottunk. A térfélcserét követően már az történt a pályán, amit elterveztünk, de sajnos nem tudtunk betalálni, így pont nélkül maradtunk, bár a második félidő alapján a döntetlenre rászolgáltunk volna.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/295101932515305

Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: