Felkészülünk!

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 145 másodperc.

Szerdán is kemény munkát végeztek labdarúgóink és látszott, hogy mindent beleadtak. Mindenki bizonyítani szeretné, hogy helye van a csapatban – hiszen Zoran Spisljak nemsokára kijelöli az utazó keretet. Pénteken délelőtt útra kel csapatunk, ahogy a bajnokság 24. fordulója is elkezdődik. A cél ezúttal Kaposvár és természetesen a három pont megszerzése. Bár minden a terveknek megfelelően halad, ettől függetlenül a tabella 15. helyén álló Rákóczi ellen csak a győzelem lenne elfogadható. Szurkolóink is készülnek, több kontingensben érkeznek majd biztatni a lilákat. Egy biztos, nem lesz egyszerű a győzelem, de focistáink mindent megtesznek majd az üdvösség érdekében!

A házigazdáknak eddig nem alakult legjobban a szezon, hiszen a 4 győzelemnek, 6 döntetlennek és 13 elvesztett mérkőzésnek köszönhetően mindössze 18 pontot sikerült vadászniuk. A gólkülönbség sem kirakatba való – mínusz tizennégy. Ettől függetlenül érdemes a statisztikát is böngészni, hiszen a két csapat 1998 óta öt alkalommal találkozott egymással és a Békéscsaba négyszer, míg vendéglátónk csak egyszer tudott diadalmaskodni. Döntetlen eredmény eddig még nem született. Az őszi szezonban itthon 1-0 arányban mi voltunk a jobbak, de az előzményekből is látható – az idei év kiegyensúlyozott másodosztályú bajnokságában, a kötelezőnek látszó mérkőzéseket sem lehet félvállról venni. A 23. fordulóban tisztességes zakóba (3-0) szaladtak bele a Somogy megyeiek Siófokon – egyáltalán nem jött ki a lépés, de a legjobb góllövőjükre külön figyelnünk kell, hiszen Rajczi Péter 10 találattal jelenleg a góllövő lista 5. helyén áll.

“Az esetleges feljutással kapcsolatban még mindig korai számolgatni, hiszen soktényezős az egyenlet. Mindig az előttünk álló feladatra összpontosítunk és ezt szeretnénk százszázalékosan végrehajtani. Tiszta fejjel, koncentrált és egységes csapatjátékot nyújtva nem lehet gond.” – nyilatkozta mesterünk.

A Kaposvári Rákóczi FC – Békéscsaba 1912 Előre labdarúgó mérkőzés 2015. április 18-án (szombat) 19:00 órakor kezdődik. Az összecsapást Böcskei Balázs vezeti, Kepes Arnold és Kovács II. Gábor segítségével.

egyutt_erosebbek_vagyunk

A mérkőzésről Facebook oldalunkon élő beszámolót, az onlajnok.com weboldalon pedig eredményjelzést olvashatnak majd.

Jegyinformációk:
Vendég: 1.000,- Ft / db

http://www.rakoczifc.hu/index.php?m=jegyinfo

Kapcsolódó cikk:
http://1912elore.hu/site/ertekeles-bekescsaba-1912-elore-kaposvari-rakoczi-fc/

Kapcsolódó videó: