Eszlátyi István lila-fehérben folytatja

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 197 másodperc.

A héten új igazolásaink is felveszik a munkát Békéscsabán és megkezdik a felkészülést a 2017/2018-as szezonra. Eszlátyi István, a Sopronból érkező 26 éves támadó kedden érkezett meg a Viharsarokba és rögtön a rendelkezésünkre állt egy fotó és néhány mondat erejéig.

István korábban szerepelt a Kisvárda és Pápa csapataiban is, a 2015/2016-os szezon óta viszont a soproniak egyik meghatározó játékosa volt. A 2016/2017-es szezonban 35 mérkőzésen szerepelt, ebből 33 alkalommal kezdőként, összesen 2.878 percet töltött a pályán és hét alkalommal talált az ellenfél kapujába.

– Üdvözlünk az Előrénél! Mit lehet tudni Rólad, miért pont Békéscsaba?

– Két évre írtam alá Békéscsabán, amely egy hosszabb folyamat lezárása és számomra is egy új fejezet kezdete. A Békéscsaba vezetői már korábban megkerestek ajánlatukkal, vázolták céljaikat, melyek abszolút egybevágtak az én törekvéseimmel. Minden téren meg tudtunk állapodni, így nagyon örülök, hogy sikerült ide szerződnöm és megragadni ezt a lehetőséget. A költözéssel való intéznivalókat szinte teljes mértékben sikerült már megoldani, Boér Gáborral többször beszéltünk személyesen és egyeztettük az elvárásokat, célkitűzéseket. Bízom benne, hogy mindkét fél elégedettségére a legjobb formámat tudom majd nyújtani és szeretnék már a felkészülés során a lila-fehér csapat aktív, egyik meghatározó tagjává válni.

– Pályafutásod melyik mérkőzésére emlékszel vissza legszívesebben és mit üzensz a békéscsabai szurkolóknak?

– A legemlékezetesebb pillanat talán az, amikor "egyperegyes" voltam az NB I-ben, Pápán játszottunk a Puskás ellen, csereként álltam be a felidőben és egyből sikerült vezetést szereznünk a gólommal – ez nagyon megmaradt bennem. A csabai drukkereket pedig ezúton is üdvözlöm és remélem, hogy sikerül nekik is sok emlékezetes pillanatot szereznem majd – megígérhetem, hogy ezért mindent meg fogok tenni!

– Mi a célod nálunk?

– Egyértelműen csakis a feljutás, a munkám maradéktalan elvégzése és maximális erőbedobással a közönség kiszolgálása.

Szerzői jog:
http://1912elore.hu/site/adatvedelem/szerzoi-jog/