És lőn világosság

Eseménydús nap volt a Kórház utcában. Minden rendben halad a maga útján és továbbra is izgalmas, jó hangulatú mérkőzés aposztrofálható jövő hét keddre.

Csütörtökön megtörtént a stadion szakhatósági bejárása és engedélyezése.

Szurkolóink születésnapi jókívánságokkal ellátott molinókkal díszítették a B-közép szektort. Jelentjük, néhány érdekelt már meghatódva látta is. Köszönjük szépen!

A csapat kétszer 45 percben egymás ellen mérkőzött meg a hátsó pályán. Zoran Spisljak mester tisztességes tempót diktált, – sőt a bemelegítés alatt még Ő is tréningezte magát – és próbálták a minél nagyobb sebességű, ugyanakkor pontos játékot erőltetni. Az edzőmérkőzést videóra rögzítettük, melyet a szakmai stáb még a héten elemzésnek vet alá – a kezdő keret meghatározásakor a játékosok csütörtöki teljesítményei sokat számítanak majd.

Jó hír, hogy a világítással is minden rendben – ismét felgyúltak a fények a centerpályán. A héten egyszer már tesztelték a fényeket, ma azonban megtörtént a fényerő pontos mérése is.

Holnap megkezdődik a lelátók komplett takarítása, így megfelelő körülményekkel várjuk majd szurkolóinkat.

Szintén pozitív fejlemény, hogy a hátralévő hét hazai mérkőzésre teljesen új hangrendszert telepítenek. Ezek professzionális minőségben és megfelelő hangerővel tudják majd kiszolgálni a nagyérdeműt.

Eldőlt az is, hogy március 30-án (hétfőn) 17:00 órától várjuk szurkolóinkat és a média képviselőit a center pálya lelátóira, amikor a csapat nyilvános, bemutató edzéssel hangol a Vasas elleni meccsre. Figyelem, a center pályát edzésre egyelőre csak száraz időben használhatjuk – tekintettel arra, hogy gyepnek még erősödnie kell, így óvni és vigyázni kell rá!

Március 26-án megkezdődtek a 21. forduló küzdelmei is, melynek első mérkőzésén a Gyirmót csak ikszelni tudott Szolnokon (1-1).

Szurkolókat érintő információ az is, hogy az első osztályú női kézilabda csapat bajnoki rájátszás időpontjai is véglegessé váltak és ezek nem ütköznek az Előre hazai labdarúgó mérkőzéseivel. Köszönjük a figyelmes és rugalmas szervezést! Így minden körülmény adott, hogy a tavaszi sporteseményeket minél több drukker látogathassa.

Hajrá Lilák! Együtt erősebbek vagyunk!