Erősítésre szükség lesz

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 115 másodperc.

Bár konkrétumokról és végleges szerződéskötésekről még nem számolhatunk be és függetlenül attól, hogy egy forduló még hátravan az őszi szezonból, mindenki számára világossá vált, hogy erősítésre szükségünk lesz. A szakmai stáb a napi teendőin kívül – szokás szerint – időben, előre tervez és több olyan labdarúgóval is előrehaladott tárgyalásokat folytat, akik mindenképpen segítséget jelenthetnek az Előre céljainak élérése érdekében.

Természetesen minden végleges átigazolásról folyamatosan be fogunk számolni, de csak akkor – ha a szerződésekre pecsét is került, elkerülve ezzel a találgatásokat és más médiákban megjelenő – adott esetben – légből kapott és nem feltétlenül pontos közlések által okozott mizériát.

A Békéscsaba 1912 Előre Futball ZRt. szerződés-közeli állapotban, további tárgyalásokat folytat Vukasin Poleksic kapussal. A 33 éves, tapasztalt hálóőr korábban a DVSC, a Kecskemét, a Pécs, valamint a Tatabánya csapataiban és a montenegrói válogatottban is szerepelt. A Békéscsaba vezetősége úgy gondolja, hogy az FK Sutjeska Niksic csapatában jelenleg szereplő, 191 centiméter magas hálóőr mindenképp hozzá tudna járulni a lila-fehér együttes első osztályban maradásának elősegítésében.

Szintén megfelelő ütemben haladnak a megbeszélések Takács Péter – középpályással, aki jelenleg a Mezőkövesd-Zsóry csapatában játszik. A 25 éves, miskolci születésű labdarúgó többször szerepelt a korosztályos válogatottakban: U19, U20 és U21 és a DVTK, valamint a Pápa csapataiban edződött. Nem elhanyagolható, hogy a 175 centiméter magas játékos előző szezonjában 12 bajnoki gólt szerzett, így esetleges első osztályú szereplésével, a támadó-középpályás szekcióban mindenképp további erősítést jelenthetne a Viharsarokban.

További átigazolási hírekért továbbra is olvassák rendszeresen weboldalunkat!