Elővételben mindig könnyebb!

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 276 másodperc.

A Kórház utcai stadion jegypénztárai előtt várhatóan nagy sorok lesznek, így mindenképpen érdemes akár elővételben, akár jóval a mérkőzés előtt megváltani belépőjüket!

Szombaton 17:00 óráig még lehetőségük van az elővételes jegyvásárlási opciót választani a Liget sarkán található Vali-Mama büfében – utóbbi helyen egyébként vasárnap 10:00 órától is lesz jegyárusítás. A mérkőzés napján az összes pénztár egy időben, 16:30 órakor nyit, így minden érdeklődőnek lesz lehetősége időben érkezni. Az árak változatlanok: diák/nyugdíjas 500,- Ft, felnőtt 700,- Ft.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a stadion engedélyezett kapacitása 6.267 fő, ennél több szurkolót nem áll módunkban beengedni! Tudomásunk szerint nem érkeznek vendég szurkolók, ezért megnyithatjuk az úgynevezett semleges szektort is, hogy mindenkinek legyen ülőhelye!

További információk itt:
http://1912elore.hu/site/stadion-adatok/

20150530

A torlódás és tumultus elkerülése, mérséklése érdekében kérjük Önöket, hogy amennyiben módjukban áll, érkezzenek gyalogosan. Gépjárművel érkező szurkolóink pedig próbáljanak meg leparkolni tisztes távolságban a stadiontól. Javasoljuk a malom előtti és a Kórház mögötti parkolót, a környező mellékutcákat és a Kórház utca ligeti szakaszán található helyeket. A forgalmat bizonyos időközönként rendőrök irányítják majd, legyenek türelmesek, kövessék a hatóság utasításait és minden esetben tartsák be a közlekedési szabályokat! Értékeikre vigyázzanak, gépjárműben ne hagyjanak semmit szem előtt, mert nem áll módunkban felelősséget vállalni az esetleges károkért!

Kérjük a média munkatársait, hogy legalább egy órával a kezdés előtt szíveskedjenek megérkezni, mert a regisztráció időt vesz igénybe. Az akkreditációs lehetőség pénteken este lezárult, így több újságíró, fotós munkatársat már nem áll módunkban fogadni! Megértésüket és türelmüket köszönjük!

VIP és díszvendégeink belépése a székház főbejáratán történhet. Szíveskedjenek megfelelő időben érkezni és kövesség a biztonsági szolgálat utasításait. Az előzetes listán szereplő vendégeken kívül mást már nem áll módunkban fogadni! Szintén lényeges, hogy gépjárművel kizárólag az előzetesen egyeztetett és leadott rendszámok alapján lehetséges a behajtás a stadion területére.

A biztonsági szolgálatnak kiadott utasítások alapján, olyan személy semmilyen esetben sem léphet be a mérkőzésre, aki egyik listánkon sem szerepel. Kérjük Önöket, hogy ne hivatkozzanak ismerősökre, barátokra, dolgozókra, hatóságokra és egyéb lehetőségekre – ennek nincs értelme és ettől függetlenül sem fogják tudni Önöket beengedni!

A Békéscsaba 1912 Előre – Ceglédi VSE mérkőzésre hölgy és 14 éves kor alatti vendégeink ingyen léphetnek be. Ettől függetlenül minden díjtalan belépési lehetőséget igénybe vevő vendégünknek, tiszteletjegyet kell átvennie, mivel a klub által szurkolókra kötött felelősségbiztosítás csak ebben az esetben érvényes. Legyenek türelmesek!

Stadion információk itt:

http://1912elore.hu/site/korhaz-utcai-stadion/

http://1912elore.hu/site/stadion-adatok/

line_purple

A mérkőzés előtt – megfelelő időjárási körülmények esetén – légiparádéval lepjük meg Önöket!

A mérkőzés kezdőrúgását egy kedves törzsszurkolónk vásárolta meg és a félidei szünetben köszöntjük a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia fiatal focistáit, akik az InterLiga bajnokság első két helyét szerezték meg! Szintén a félidei szünetben dr. Kovács Mihály – az igazgatóság elnöke, köszönti Böczögő Dorina világkupa győztes tornásznőt!

A nagy sikerre való tekintettel folytatjuk a nyereménysorsolásokat. A félidei szünetben a belépőjegyek és a bérletek sorszámai alapján 2 darab Előre ajándékcsomagot nyerhetnek – így mindenképpen őrizzék meg belépőjüket! A sorsolás a bérletek és a mérkőzésre értékesített belépők sorszámai alapján történik. A nyeremények átvehetők a mérkőzés után a stúdióban vagy munkanapokon, munkaidőben a székház emeletén, a gazdasági irodában! Sok szerencsét kívánunk!

Szeretettel várjuk Önöket a szezon utolsó mérkőzésén is! Jöjjenek és szurkoljanak a lilák feljutásáért!

Hajrá Lilák! Együtt erősebbek vagyunk!

Kapcsolódó cikk:

http://www.beol.hu/bekes/sport/vasarnap-a-feljutas-a-tet-a-korhaz-utcaban-613438