Előrés megoldás a hőségriadó idején

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 124 másodperc.

A Vasas elleni mérkőzés mindennél fontosabb csapatunk életében. A két újonc a harmadik fordulóig egyformán teljesített, egyik csapat sem szerzett még pontot az első osztályban. Mi természetesen ugyanúgy, mint tavasszal az NB II-ben, most is ki akarjuk használni pályaelőnyünket. Akkor kiválóan sikerült, legyőztük őket (2015. március 31. Előre-Vasas 2-1). Ebben a győzelemben kulcsszerep jutott annak a 4.500 nézőnek, akik kijöttek szurkolni a csapatnak. Nélkülük biztosan nem sikerült volna.

20150808_01

Akkor nagyon örültünk a zsúfolt lelátóknak és most is számítunk szurkolóinkra, hiszen a játékosoknak a pályán, a klub vezetőségének a pályán kívül minden cselekedetét a nézők maximális kiszolgálása határozza meg. Nem lesz ez másképpen szombaton sem.

A csapat életében különösen fontos mérkőzést az egykori csabai kedvencek, valamint Détári Lajos és barátai csapatának nosztalgia mérkőzése vezeti fel. A mérkőzés délután 16:00 órakor kezdődik.

Azonban nemcsak a pályán, azon kívül is komoly változások lesznek. A nézők vendéglátásáról összesen nyolc büfé gondoskodik majd, azaz sem sörre, sem üdítőre nem kell majd órákat várakozni, pillanatok alatt mindenki hozzájuthat a hűsítő italokhoz. Akik megéheznének, azok könnyen kezelhető hot-doggal csillapíthatják éhségüket.

Sőt! Ettől a mérkőzéstől kezdve szurkolóink Előre címkével ellátott poharakban kapják meg italaikat. Tehát nem csak nézhetik, meg is foghatják kedvenc csapatukat!

20150808_02

A mérkőzés napjára harmadfokú hőségriadót rendelt el az országos tisztifőorvos. Mint tudjuk, ilyen melegben ajánlott a fokozott folyadékbevitel. Az Előre komplett megoldást kínál a hőségriadó idejére szimpatizánsainak: sorbaállás nélkül megszerezhető hűtött italokat, hozzá Előrés poharakat és a meleget is felejtetni képes, a győzelemért mindent megtevő csapatot!

A győzelemhez azonban Önökre is szükségünk van!

Hajrá Lilák! Együtt erősebbek vagyunk!

Ferencz Rezső