Előre-összefogás Fannika gyógyulásáért

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 122 másodperc.

Fannika egy hétéves csodalány, akinél sajnálatos módon leukémiát diagnosztizáltak.

Klubunk is értesült Fannika betegségéről és mivel a Békéscsaba 1912 Előre számára is igen fontos, hogy embertársainkon segíthessünk, így nem is volt kérdés, hogy a közösségi oldalakon elindított kezdeményezésekhez csatlakozzunk.

Támogatói véradás

Műanyag kupak-gyűjtőpontként a Kórház utcai Stadionban (Előre Székház I. emelet) is leadhatják az összegyűjtött kupakokat, mi pedig eljuttatjuk Fannika iskolájának, amely koordinálja a gyűjtést.

Kollégáink, munkatársaink közül többen is részt vesznek a 2022. december 1-jén (csütörtökön) 13:00 órától, a Panoráma Étterem különtermében megrendezésre kerülő irányított véradáson, mellyel Fannika gyógyulását segíthetjük. Arra biztatunk mindenkit, hogy amennyiben teheti és módjában áll, jöjjön el és adjon vért!

Klubvezetésünk döntése értelmében a 2022. december 4-én (vasárnap) 13:00 órától megrendezésre kerülő Békéscsaba 1912 Előre – FC Ajka mérkőzés jegybevételét felajánljuk Fannika gyógykezeléseinek támogatására.

Első- és második csapatunk gyűjtést szervezett a klubon belül, amelyhez mindenki csatlakozott és az így keletkezett jelentősebb összeget is Fannika családjának juttatjuk el.

A december 4-i mérkőzés előtt és alatt bárkinek lehetőséget biztosítunk személyes hozzájárulásra is, hiszen a hazai pénztáraknál gyűjtőurnákat helyezünk ki, ahol bárki belátása szerint leadhatja anyagi támogatását, melyet természetesen továbbítunk Fannikának.

Amennyiben valaki támogatná Fannika családját, az alábbi számlaszámra átutalással is megteheti. A közleményben tüntessék fel az ADOMÁNY szót!

Takácsné Obetkó Györgyi, Takács István

MKB Bank Nyrt. 10102615-66906000-01006002

Fogjunk össze és segítsük együtt Fannika gyógyulását! Kitartást és mielőbbi gyógyulást kívánunk! Fannika, Veled vagyunk!

Kapcsolódó hivatkozások:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100087871071938

https://1912elore.hu/site/kapcsolat/felelossegvallalas/