Eger SE – Békéscsaba 1912 Előre II.

 

NB III. Keleti csoport 2021/2022. 16. forduló

Eger SE – Békéscsaba 1912 Előre II.

3-2 (2-2)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. november 7. (vasárnap) 13:00 óra

Helyszín: Szentmarjay Tibor Városi Stadion

Cím: 3300 Eger, Stadion utca 8.

Játékvezető: Újhelyi Tamás

Asszisztensek: Balla Levente, Elek Balázs

Eger: Ivicevic Márk Fülöp, Hadnagy Bence József, Vajda Ákos, Antal Zsolt, Pölöskei Péter, Nagy-Kolozsvári Dániel Kornél, Debreceni Dávid, Juhász Gergő, Katona Attila, Zimányi Ádám, Tóth Ákos. Cserék: Varga Huba Levente, Olasz Dénes, Pataki Viktor, Csifó István, Hegedűs Dávid, Kacsó Botond.
Edző: Labancz Róbert

Békéscsaba: Apró Ármin, Czvalinga Áron, Balog Zsolt, Váradi Ádám, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Szabó Zsombor, Mágocsi Bence, Zelik Csaba, Szabó Csaba, Varga Tamás Károly. Cserék: Tóth Alexander Máriusz, Kasik Ákos, Sipaki Patrik Martin, Bukor Zoltán Márk, Tóth Péter, Pap Szabolcs, Marik Soma.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerzők: Váradi Ádám (2. és 5. perc), Zimányi Ádám (24. és 46. perc), Nagy-Kolozsvári Dániel Kornél (81. perc).

 Sárga lapok: Hadnagy Bence József (31. perc), Pölöskei Péter (53. perc), Juhász Gergő (58. perc), Apró Ármin (80. perc), Czvalinga Áron (85. perc).

Kifejezetten erősen kezdett a csabai együttes, amely Váradi duplájával már az 5. percre magabiztos előnyt harcolt ki magának (0-2). Remekül játszott az Előre, a házgazdák jobbára nyomozták a labdát. A félidő közepén azonban egy oldalról elvégzett szabadrúgásból Zimányi fejjel szépített (1-2). Mindez nem vetette vissza a vendégeket, akiknek csupán Ivicevic kapussal gyűlt meg a bajuk. A félidő utolsó momentumaként váratlanul egalizált az Eger, egy jobb oldali beadást Apró paskolt Zimányi elé, aki közelről nem hibázott (2-2).

A szünet után lendületben maradtak a vendégek, semmi jel nem utalt arra, hogy gondjuk lehet. Uralták a játékot, két esetben is a kapusra vezethették a labdát, de nem tudtak kifogni a hazai hálóőrön. Akadt rövid holtpontjuk a félidő derekán, de ezen gyorsan túlléptek, csak a góllövéssel álltak hadilábon. Egy előrevágott labdánál pedig a saját tizenhatosukon belül összehoztak egy büntetőt a 80. percben, amit Nagy-Kolozsvári magabiztosan értékesített, megfordítva ezzel a meccset.

Brlázs István Gábor: – Remek kezdés után jó játékkal rukkolt ki a csapat, de sajnos olyan egyéni hibákat vétettünk, amit nem tudott nem kihasználni a hazai együttes. A rutintalanság számlájára írható ez az eredmény.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/568979677728438

Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: