Edzőtábor 8. nap

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 112 másodperc.

Két edzéssel készült a mai nap folyamán csapatunk, a holnapi bolgár másodosztályú együttes elleni felkészülési mérkőzésre.

20160203_belek_01

Délelőtt 08:40 (CET), délután pedig 15:40 (CET) órától vezényelt közös tréninget mesterünk. A nap első részében elsősorban a korábbi meccseken elhibázott szituációk javítása, délután pedig a védekezés fejlesztésén volt a hangsúly, természetesen megfelelő futásmennyiséggel kiegészítve. A mai programot 19:00 (CET) órától videózással zárja a csapat.

Sajnos a sérülések és betegségek továbbra sem kerülik el a Lilákat, hiszen Fehér Zsolt tegnap vírusos fertőzést kapott, Balog Zsolt és Borbély Bálint lába továbbra sem tökéletes – így ők valószínűleg nem tudják majd vállalni a holnapi megmérettetést. Jó hír viszont, hogy Calvente állapota sokat javult és szerdán már teljes intenzitással dolgozott. Az FC Vereya Stara Zagora – Békéscsaba 1912 Előre mérkőzés csütörtökön 14:00 (CET) órakor kezdődik, a Mardan Stadion egyik edzőpályáján – amely egyébként Antalya tartományban, Aksu városában található – a szálláshelyünktől mintegy 30 percnyire.

Szurkoljanak a Liláknak, hogy győzelemmel fejezhessük be a törökországi edzőtáborozást!