DVTK II. – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 194 másodperc.

DVTKBékéscsaba 1912 Előre

NB III. Keleti csoport 2022/2023.
31. forduló

DVTK II. – Békéscsaba 1912 Előre II.

5-0 (2-0)


Időpont: 2023. április 12. (szerda) 14:00 óra

Helyszín: DVTK Edzőközpont

Cím: 3533 Miskolc, Andrássy út 61.

Játékvezető: Török Mihály

Asszisztensek: Hovanecz Máté László, Benkő Róbert

DVTK: Sándor Kristóf Illés, Illés Bálint, Oláh Balázs, Bencsík Dávid, Benkő Péter, Demeter Milán, Hetyei Szilveszter, Balázs Patrik, Mrva Patrik, Fekete Vince, Ivánka Patrik. Cserék: Németh Barnabás, Kollár Márton Tamás, Balázs Levente Kristóf, Fercsák Róbert, Ferencsik Bálint Donát, Fülöp Levente Martin, Leshchynskyi Yevhen.
Vezetőedző: Vincze Richárd

Békéscsaba: Zábráczki Szabolcs László, Bacsa Krisztián, Sipaki Patrik Martin, Trescsula Máté, Zvara Levente Mátyás, Ilyés Tamás, Mágocsi Bence, Borbély Bence Boldizsár, Bónus Marcell, Komáromi Csongor, Zádori Krisztián. Cserék: Tóth Alexander Máriusz, Oláh Ákos, Sztankó László Márk, Biró Bence János, Rostás Szilárd Pál, Csák Albert.
Vezetőedző: Nagy Sándor

 Gólszerzők: Hetyei Szilveszter (21. perc), Illés Bálint (30. perc), Fekete Vince (58. perc), Benkő Péter (60. perc), Leshchynskyi Yevhen (85. perc).

 Sárga lapok: Borbély Bence Boldizsár (20. perc), Benkő Péter (45. perc).


A hazaiak léptek fel kezdeményezően, a félidő derekához érve büntetőből szerezték meg a vezetést, majd félórányi játékot követően egy akcióból is betaláltak. A csabaiak keveset mutattak magukból, mindössze Ilyésnek volt egy ígéretes lehetősége. A második játékrész során is a borsodiak domináltak, egy újabb tizenegyessel, majd röviddel később egy akciógóllal megduplázták előnyüket. A vendégek nem tudták az utóbbi hetek játékát nyújtani, jobbára a saját térfelükre szorultak, így csak a végeredmény volt kérdéses, amit a csereként pályára lépő Leshchynskyi állított be a hajrában.

Nagy Sándor: – Az előző hetek játékát nem tudtuk megismételni, bizonytalan volt a társaság, sajnos a helyzeteket kialakítása is gondot okozott. Nem szabad csüggedni, megyünk tovább, vasárnapig igyekszünk felrázni a csapatot.


Esemény, jegyzőkönyv, tabella:

Facebook eseményJegyzőkönyvTabella


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:


Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM vállal felelősséget abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az aktuális mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési sajátosságokért NEM vállalhatunk felelősséget. Megértésüket és türelmüket köszönjük!