Díjátadó Gála

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 107 másodperc.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Békés Megyei Igazgatósága hatodik alkalommal rendezi meg éves Díjátadó Gáláját.

A rendezvény célja, hogy évente egyszer díjazzák azokat, akik Békés megye amatőr labdarúgásáért sokat tesznek, akár labdarúgóként, akár edzőként, akár sportvezetőként, akár játékvezetőként, akár a labdarúgást támogató magánszemélyként.

A 2017-es naptári év legjobbjainak díjazására 2018. február 9-én (pénteken) 18:00 órai kezdettel kerül sor Békéscsabán a Csabagyöngye Kulturális Központ épületében.

A díjazottak tíz kategóriában (megye I. – II. – III. osztály legjobb játékos és edző illetve legjobb női, legjobb öregfiú, legjobb veterán labdarúgó és legjobb játékvezető) kerültek meghívásra! A kategóriák mellett az OTP-Bozsik Intézményi és Egyesületi programjában dolgozó edzők, illetve sportvezetők, sportot támogató személyek vehetnek át díjakat! Végül, de nem utolsó sorban a 2017-es évben a labdarúgás területén legtöbbet fejlődő település veheti át elismerését!

A rendezvény házigazdája idén Lukács Viktor az M4 Sport műsorvezetője lesz!

A Magyar Labdarúgó Szövetség Békés megyei területi igazgatója, Szpisják Zsolt 2013-ban, hagyományteremtő szándékkal hívta életre Békéscsabán azt az országos szinten is egyedülálló díjátadó gálát, melynek keretében nagy nyilvánosság előtt ismerik el a megye amatőr labdarúgásáért sokat tévő labdarúgókat, edzőket, sportvezetőket, játékvezetőket, valamint a sportág mecénásait. A kezdeményezésből közkedvelt, nagy érdeklődéssel kísért esemény vált.

Kapcsolódó hivatkozás:
https://bekes.mlsz.hu/hir/dijatado-gala-2018.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: