DEAC – Békéscsaba 1912 Előre

Felkészülési mérkőzés

DEAC – Békéscsaba 1912 Előre

2-0 (0-0)

Időpont: 2020. július 11. (szombat) 10:30 óra

Helyszín: DEAC Egyetemi Sportcentrum

Cím: 4032 Debrecen, Dóczy József u. 9.

Játékvezető: ?????

Asszisztensek: ?????

DEAC: Szabados István, Nagy Zoltán, Szabó Kornél, Belényesi Csaba, Orosz Marcell, Takács Péter, Székely Dávid, Spitzmüller István, Sándor Tamás, Damásdi Alex, Urbin Péter. Cserék: Acsádi Bence, Burai Erik Csaba, Hussein Shadi, Luis Ramos, Soltész János, Bíró Péter, Kertész Tamás, Kiss Bence, Gyönyörű Máté, Karikás Krisztián Norbert.
Vezetőedző: Balogh Pál

Békéscsaba: Uram János, Szalai Dániel, Nagy Sándor, Bora György, Mészáros Márk, Király Patrik, Babinyecz Balázs, Kitl Miklós, Paudits Patrik, Lukács Raymond, Nikola Pantovic. Cserék: Ribánszki László, Lászik Milán, Oláh László, Kovács Ádám, Hodonicki Márk, Szabó Péter, Váradi Ádám, Gránicz Patrik.
Vezetőedző: Schindler Szabolcs

  Gólszerzők: Kiss Bence (84. perc), Burai Erik Csaba (86. perc).

A szombat délelőtti, nagy melegben lejátszott találkozón az NB II-es újonc debreceniekhez látogatott a csabai együttes. A Békéscsabánál Pilán, Hursán, Gréczi, Farkas, Máris és Bidzilya egyelőre a maródiak listáján van, így a szakvezetés még nem kockáztatta pályára lépésüket.

Fotó: deac.hu

A Dóczy József utcai sportkomplexumba kilátogató nézők a meccs elején azt láthatták, hogy a csapatok “kóstolgatták” egymást. A lila-fehérek néhány pontrúgással igyekeztek zavart okozni, a 17. perc végén pedig egy fejesnél kellett nagyot védenie Szabadosnak. A legnagyobb helyzet Lukács előtt adódott, de a belőtt labdáról centiméterekkel maradt le. A negyvenedik minutumban Takács Péter került ígéretes helyzetbe, de a tizenhatos környékéről leadott lökete a kapu fölé szállt.

A második játékrészben a cserejátékos is lehetőséget kaptak a bizonyításra. Továbbra is jobbára mezőnyjáték folyt a pályán, a lila-fehérek többször is veszélyeztettek, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott. A legnagyobb csabai lehetőséget Gránicz hagyta ki a 77. percben, aki közelről hibázott. Ahogy az lenni szokott, mindez megbosszulta magát és a hazaiak a 84. percben Kiss, majd a 86. percben Burai révén bevették Ribánszki kapuját, így megnyerték a találkozót.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/291476265548402/