Csütörtöktől megvásárolhatók a bérletek

A Békéscsaba 1912 Előre Futball Zrt. vezetősége ezúton tájékoztatja a csapat szurkolóit, hogy elkészültek az új szezon bérletek, melyeket 2013. augusztus 7-től (csütörtök) vásárolhatnak meg Békéscsabán, a Hetes Kft. Andrássy úti üzletében és a Békéscsaba 1912 Előre Futball Zrt. székházának első emeletén található irodában. A bérlet megváltása a személyi adatok (név, születési dátum és hely) megadásával lehetséges.

Az idei szezonban a bérlet árak a következők:
Felnőtt / 5.000,- Ft, Diák/nyugdíjas 4.000,- Ft.
Ezek a bérletek a csapat hazai bajnoki mérkőzéseire érvényesek.

A 2014/2015-ös szezonban – tekintettel a csapat Kupa szerepléseire – a Békéscsaba 1912 Előre Futball Zrt. kombinált bérleteket is kibocsát, melyek megváltásával az összes hazai mérkőzés megtekinthető (bajnoki, magyar kupa és liga kupa egyaránt):
Felnőtt kombinált bérlet / 7.500,- Ft, Diák/nyugdíjas kombinált bérlet 6.000,- Ft.

A bérlet formátuma és mérete megegyezik a korábban megszokottal, középen kihajtós – azaz kétoldalas és fekvő elrendezésű lesz. A sporttörvény előírásai értelmében, a szezon bérletekkel egyértelműen és egyedien azonosíthatónak kell lennie az azt használó szurkolónak, így minden megvásárolt bérlet sorszámmal van ellátva, valamint a vásárlás időpontjában a tulajdonos személyi adatai is felvezetésre kerülnek – ezért a bérletek nem átruházhatók, azaz kizárólag a tulajdonosa használhatja azt.

Köszönjük szurkolóink megértését és bízunk benne, hogy minél többen élnek a barátságos bérletárak adta hazai mérkőzések látogatási lehetőségével!

Futball Pápa- Foci tippek profiktól - Sportfogadás