Célba értek az adományok

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 185 másodperc.

December 15-én délelőtt, a cipősdoboz akciónkban összegyűjtött ajándékokat a békéscsabai Réthy Pál Kórház és Rendelőintézet Gyermekosztályára szállítottuk.

20161215

Még csütörtökön is érkeztek előre beígért adományok az Előre Székházba, a korábban meghirdetett jótékonysági kezdeményezésünkhöz. A kórház gyermekosztályával egyeztetve, előre megbeszélt időben adtuk át osztályvezető főorvos úrnak, a szurkolóink, vezetőink és dolgozóink által felajánlott csomagokat és plüssöket. Dr. Baji Sándor elmondta, hogy ez az első eset, hogy ilyen felajánlást kaptak és nagyon meglepődött a dobozok mennyiségén, de ugyanakkor kitörő lelkesedéssel fogadta ezeket – majd saját kezűleg segített lepakolni. Hozzátette, az osztályon fekvő gyermekeket karácsonykor lepik meg ezekkel és egészen biztosan hatalmas örömöt okoznak majd. Arról, hogy miként telik a karácsony a gyermekosztályon, a Csaba Televízióban láthatnak összefoglalót.

Korábban is többször bebizonyosodott, hogy az Előre szurkolói élen járnak a jótéteményekben – most sem volt ez másképp. Ezúton is köszönjük Nekik, hogy ismét egy jó ügy mellé álltak és egy emberként tettek azért, hogy a karácsony a rászorulóknak is igazi ünnep lehessen!

line_purple

Időközben az Előre dolgozói körében, Leel-Őssy Erzsébet (gazdasági iroda) vezetésével a Békéscsaba Városi Állatvédők Közhasznú Egyesület részére is pénzgyűjtést szerveztünk.

allatvedo_02

A felajánlott összegből a békéscsabai menhelyre került állatok számára élelmet vásároltunk, melyet játékosaink és dolgozóink szállítottak a helyszínre. Az állatvédők napi szintű küzdelmet folytatnak azért, hogy az ide kerülő kutyák, macskák ellátáshoz és megfelelő mennyiségű élelemhez juthassanak. Bízunk benne, hogy adományunkkal megfelelőképpen hozzájárulhattunk az egyesület munkájához – hiszen rászoruló embertársaink mellett, a szerencsétlen sorsú állatokat is megilleti az élethez való jog!

allatvedo_01

A Csabai Állatvédők tevékenységéről a csabaiallatvedok.hu weboldalon, valamint a facebook.com/csabaiallatvedokkhe közösségi médián olvashatnak részletesebben.