Budafoki MTE – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 125 másodperc.

Felkészülési mérkőzés

Budafoki MTE – Békéscsaba 1912 Előre

2-0 (0-0)

A MÉRKŐZÉS ZÁRT KAPUK MÖGÖTT KERÜLT MEGRENDEZÉSRE!

Időpont: 2021. március 26. (péntek) 14:00 óra

Helyszín: Budafoki MTE Sporttelep

Cím: 1222 Budapest, Promontor u. 89.

Játékvezető: ?????

Asszisztensek: ?????

Budafok: Kovács Zoltán, Nikolic Marko, Oláh Bálint, Kovács Dávid, Filkor Attila, Danijel Romic, Kulcsár Kornél, Medgyes Sinan, Jagodics Márk, Lőrinczy Attila, Khiesz Kornél. Cserék: Vaszicsku Gergő, Soltész István, Takács Ronald, Zeke Márió.
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Békéscsaba: Laky László, Nagy Sándor, Babinyecz Balázs, Bora György, Mészáros Márk, Király Patrik, Kitl Miklós, Szabó Péter, Tóth Péter, Máris Dominik, Kovács Ádám Tibor. Cserék: Uram János, Horváth Péter, Kasik Ákos, Hodonicki Márk, Fazekas Lóránt, Styecz Bence, Szabó Zsombor, Lukács Raymond Barna, Paudits Patrik.
Vezetőedző: Preisinger Sándor

Gólszerzők: Lőrinczy Attila (50. perc), Filkor Attila (77. perc).

Az első játékrészben főképp kiegyenlített küzdelem folyt, és mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek. Laky kapusnak többször is védenie kellett, így a háló érintetlen maradt. A félidőben Preisinger mester kilenc játékost – gyakorlatilag komplett sort – cserélt, hogy mindenkinek legyen mérkőzés a lábában. Az 50. percben a korábban Békéscsabán is szereplő Lőrinczy Attila szerezte meg a hazaiak számára a vezetést. A 77. percben Soltész megduplázta az előnyt, egyben beállította a végeredményt is, mint később kiderült. Továbbra is helyzetkihasználással akadtak gondjaink, hiszen a lehetőségek megvoltak, de a befejezések sajnos ezúttal is sikerteleneknek bizonyultak.

Függetlenül a végeredménytől az edzőmérkőzés jól szolgálta a bajnokság utolsó szakaszára való felkészülést, hiszen az utazók közül mindenki kapott lehetőséget, ezáltal hasznos játékperceket szereztek. Játékosaink három nap pihenőt kapnak, a munka pedig jövő hét kedden, immár bajnoki ritmusban folytatódik majd.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1064498914032002

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: