BKV Előre – Békéscsaba 1912 Előre II.

 

NB III. Keleti csoport 2021/2022. 14. forduló

BKV Előre – Békéscsaba 1912 Előre II.

4-1 (2-0)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

A BELÉPÉS INGYENES!

Időpont: 2021. október 24. (vasárnap) 13:00 óra

Helyszín: BKV Előre Sporttelep

Cím: 1087 Budapest, Sport u. 2.

Játékvezető: Katona Balázs

Asszisztensek: Marozsi Gábor Bence, Topálszki Szabin

BKV Előre: Horváth Gábor, Kubó Gábor, Girán Máté, Szabó Norman Áron, Forgács Péter, Pokó Ajtony Gergely, Ferkó Ádám, Csanálosi Patrik, Tóth Szabolcs, Mile Zsombor, Gyurkó Máté. Cserék: Jáger Roland, Papp Ákos, Kiss Dávid, Benkovics Attila Péter, Egressy Máté, Ihos Ádám Lajos, Szabó Árpád Péter, Szüsz Marcell Tamás.
Vezetőedző: Albert Flórián Ferenc

Békéscsaba: Laky László, Czvalinga Áron, Tóth Péter, Balog Zsolt, Váradi Ádám, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Zvara Levente Mátyás, Hodonicki Márk, Zelik Csaba, Varga Tamás Károly. Cserék: Tóth Alexander Máriusz, Kasik Ákos, Sipaki Patrik Martin, Farkas Ádám, Bukor Zoltán Márk, Styecz Bence, Pap Szabolcs, Cservenák Csaba, Szabó Csaba.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerzők: Mile Zsombor (10. és 48. perc), Szabó Norman Áron (30. perc), Gyurkó Máté (57. perc), Zvara Levente Mátyás (92. perc).

 Sárga lapok: Ferkó Ádám (37. perc), Balog Zsolt (68. perc), Varga Tamás Károly (74. perc).

Kezdettől a közlekedésiek léptek fel támadólag, a 10. percben a vezetést is megszerezték Mile révén, aki egy védelem mögé belőtt labdát emelt át Laky kapuson, 1–0. A házigazdák irányították a játékot, a csabaiak jobbára védekezésre szorultak. A másik fővárosi találathoz az Előre hálóőrének hibájára is szükség volt félóra múltán, aki egy ártalmatlannak tűnő labdát suta mozdulattal a saját kapujába ütött. A második félidő hazai góllal kezdődött, Mile ezúttal egy kiugratás végén talált kapuba, ezzel lezárva a meccs érdemi részét, 3–0. A BKV nem állt le és Gyurkó büntetőjével hamarjában négyre növelte az előnyét, 4–0. Félő volt, hogy a Békéscsaba nagy zakóba szaladhat bele, de megmaradt a tartása és a végén Zvara révén még szépíteni is tudott, 4–1. A fővárosi együttes igazolta jó hírét, és szervezett játékkal, megérdemelten tartotta otthonában a három pontot.

Brlázs István Gábor: – Nem véletlenül nem sikerült itt még egyetlen csapatnak sem pontot szereznie. Ezúttal ránk nem jellemző módon megilletődötten kezdtünk, ráadásul ami hibát el lehet követni egy meccsen, azt mi el is követtük. Nem volt esélyünk a pontszerzésre.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1719609328235330

Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: