Biztonságtechnikai pályabejárás

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 152 másodperc.

2024. február 26-án (hétfőn) 10:00 órától – a korábban már előre kijelölt időpontban – került lebonyolításra a szokásosnak nevezhető, tavaszi szezon előtti biztonságtechnikai ellenőrzés, vagy másképpen pályabejárás a békéscsabai Kórház utcai Stadionban.

Kórház utcai Stadion

A Magyar Labdarúgó Szövetség, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság, a Békéscsabai Rendőrkapitányság, a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Békés Vármegyei Kormányhivatal Békéscsabai Járási Hivatal Hatósági Főosztály Népegészségügyi Intézete, a Vagyonkezelő ZRt. és a Békéscsaba 1912 Előre Futball ZRt. munkatársai áttekintették a stadion működtetéséhez szükséges dokumentációkat, majd a helyszíni szemlét követően jegyzőkönyvekben rögzítették a tapasztaltakat. Mivel a működtetésben, struktúrában lényegi változás nem következett be, így a korábban megszokott módon használható majd a Kórház utcai Stadion nézők jelenlétében történő mérkőzések megrendezésére.

Egy-egy hasonló szemlére való felkészülés mindig rengeteg munkával, felülvizsgálattal és a szükséges jegyzőkönyvek előállításával jár, így mind a klub, mind pedig a hatóságok részéről kiemelt erőfeszítéseket követel. A mérkőzések rendezésének részleteit, azok biztonsági besorolását az ORFK Minősítő Bizottsága állapítja meg a későbbiekben, a sorsolás és egyéb körülmények áttekintését követően. A határozatok függvényében a klubnak ezekhez mindenben alkalmazkodnia szükséges és meg kell valósítania az előírt feltételeket.

Mivel Vármegyei I. osztályú együttesünk főképp a 4-es Honvéd utcai Békéscsaba Labdarúgó Akadémián bonyolítja hazai mérkőzéseit, így aktuálissá vált az utánpótlás létesítmény hasonló jellegű felülvizsgálata is, ezért február 27-én (kedden) újabb biztonságtechnikai ellenőrzésre hívtuk a hatóságokat, valamint a Békés Megyei MLSZ Igazgatóságának tagjait. A pontos és precíz előkészítésnek köszönhetően ez a procedúra is fennakadás nélkül lezajlott, tehát továbbra sincs akadálya a nézők jelenlétében történő mérkőzések megrendezésének a Békéscsaba Labdarúgó Akadémián.

Köszönjük a sportszövetség és a hatóságok segítségét, munkáját!

M.B.


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.