Beszámoló: szurkolói ankét

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 160 másodperc.

A késői időpont ellenére köszönjük minden érdeklődőnek, hogy szép számban részt vettetek a hajrá előtti utolsó találkozón – melyet 2015. 04. 29-én (szerdán) este 20:00 órától tartottunk és véleményeitekkel, felvetéseitekkel továbbra is segítitek munkánkat!

A este folyamán Zoran Spisljak vezetőedző szakmai szemmel értékelte és foglalta össze a csapat tavaszi szezonban eddig elvégzett munkáját, eredményeit. Kitért arra is, hogy milyen opciókkal, tervekkel vág neki együttesünk az előtte álló öt mérkőzésnek.

– A cél az NB I, más lehetőségre egyelőre nem is gondolunk – ennek fényében készül és lép majd pályára minden játékosom. Az első osztályban való indulás esetére is tettünk már további lépéseket, hiszen a csapatnak és a klubnak is gyors ütemben fel kell nőnie a feladathoz, ha azt szeretnénk elérni, hogy Békéscsabának újra stabil, élvonalbeli labdarúgása legyen. Ezért dolgozunk nap, mint nap és próbáljuk kizárni a külső, zavaró körülményeket. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy szurkolóink minél nagyobb számban látogassák mérkőzéseinket – ezért szerveztük ezt az újabb találkozót is, hiszen az Önök visszajelzései és javaslatai alapján tudjuk, hogy a megfelelő utat választottuk – mondta el mesterünk.

Purguly Árpád edző beszélt az akadémiával történő együttműködés tovább erősítéséről és számokkal is alátámasztotta a csapat teljesítményét.

– Kiemelten lényegesnek tartjuk, hogy a békéscsabai tehetségek ne hagyják el városukat és az Előrénél kapjanak lehetőséget a felsőbb osztályokban történő bemutatkozásra. Ennek érdekében folyamatos egyeztetésben vagyunk az utánpótlás szakembereinkkel és a szülőkkel is – hiszen utánpótlás nélkül nincs felnőtt csapat, felnőtt csapat nélkül pedig nincs utánpótlás!

A rendezvényen szó esett a stadionfejlesztés II. üteméről, a nemsokára bevezetésre kerülő beléptető- és szurkolói kártya rendszerről, valamint a hazai mérkőzések megrendezésével kapcsolatos újdonságokról és a jövőben történő innovációkról is (pl. pártoló tagság intézménye), továbbá a csapat májusi, pályán kívüli programját is ismertették.

Az esemény végén az online módon és helyszínen feltett kérdésekre adott kimerítő válaszokat a szakmai stáb.

További jó hír, hogy az utolsó hazai mérkőzést – amelyen 2015. május 31-én 18:00 órától a Cegléd VSE csapatát fogadjuk – minden hölgy szurkolónk teljesen díjmentesen tekintheti meg!

Hajrá Lilák! Együtt erősebbek vagyunk!