Békéscsaba 1912 Előre – Tiszakécskei LC

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 234 másodperc.

Felkészülési mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre – Tiszakécskei LC

1-1 (0-1)

A BELÉPÉS INGYENES!

Kövess minket a TikTok-on is!

https://www.tiktok.com/@1912elore

Időpont: 2022. szeptember 24. (szombat) 11:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: ?????

Asszisztensek: ?????

Békéscsaba: Bukrán Erik, Szabó Csaba, Albert István, Bora György, Szalai Dániel, Fülöp István, Kitl Miklós, Zvara Levente Mátyás, Hamed Yasin, Máris Dominik, Mikló Roland. Cserék: Babinyecz Balázs, Puskás Gábor, Szabó Zsombor, Varga Tamás Károly, Mágocsi Bence, Tomori Zoltán.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Tiszakécske: Baráth Bence, Oláh Máté, Csáki Róbert, Végső Előd, Farkas András, Vachtler Csaba, Pongrácz Viktor, Szekér Ádám, Geiger Norbert, Vinkler András, Vólent Roland. Cserék: Balajti Ádám, Zamostny Balázs, Kiprich Dávid, Farkas Norbert, Kovács Zsombor, Halasi Péter, Gyurján Bence, Erdei Carlo Alex, Balázs Benjámin.
Vezetőedző: Visinka Ede

 Gólszerzők: Csáki Róbert (6. perc), Fülöp István (86. perc).

 Sárga lapok: Mikló Roland (2. perc), Erdei Carlo Alex (74. perc).

A fehér mezben pályára lépő Békéscsaba kezdte a találkozót. A 2. percben Mikló szerencsétlen belépője ért sárga lapot. A 6. percben egy rossz hazaadás utáni szögletet követően Csáki bólintott a kapuba (0-1). A bekapott gól után nagyobb sebességre kapcsoltak a Lilák és főképp az aktívan focizó Mikló, valamint Fülöp révén több ígéretes támadást is vezettek a széleken. A 17. percben egy nagyszerű kirúgást követően Hamed játszotta tisztára magát és egy az egyben vihette a kapusra a labdát, sajnos Baráth bravúrral védett. A csabai kapu előtt a Bora-Vólent csata látszott kívülről küzdelmesnek, nem kímélték egymást a felek. A 22. percben lesgyanús szituációban Vachtler elé került a labda, de szerencsére Bukrán jól takarta a kaput. A 24. percben Vinklert kellett ápolni Szalai közreműködése után, de némi vizes borogatás után tudta folytatni a játékot. Az első félóra után ismét a vendégek próbáltak meg módosítani az eredményen, és ennek érdekében több támadást is vezettek. A 36. percben ismét Hamed lépett ki a bal oldalon, de beadása nem talált embert. A 42. percben Máris-Szalai összjáték után, ismét a vendég kapusnak kellett jönnie a labdáért.

A félidőben kapus poszton változtatott Brlázs Gábor, így a fiatal Tomori is megkapta a lehetőséget, valamint Szalai helyett Puskás is pályára léphetett. Vendégeink viszont – számolásunk szerint – nyolc helyen is változtattak, így gyakorlatilag minden játékos meccspercekhez juthatott. A 49. percben Fülöp lőtt távolról és a labda csak kicsivel ment fölé. A folytatásban inkább a mezőnyben fociztak a csapatok, nagyobb helyzetet egyik oldalon sem sikerült kidolgozni. Az 55. percben Máris sérült meg, akit Varga váltott, de három percig emberhátrányban játszottunk, míg lehetőség adódott a cserére. A 65. percben hármat is cseréltünk: Mikló, Kitl és Hamed helyett Mágocsi, Szabó, valamint Babinyecz játszhatott a hátralévő időben. A 71. Mágocsi ugorhatott ki, de a kécskei védők sikerrel akadályozták meg a gólszerzésben. A 74. percben egy vendég támadó esett el a büntetőterületen belül, de nem történt szabálytalanság. A szituációt vehemensen firtató Erdei Carlo viszont gazdagabb lett egy sárga cédulával. Nem adtuk fel és minden erőnket mozgósítottuk, gyakorlatilag a tiszakécskei térfélen folyt a játék, aminek meg is lett az eredménye. A 86. percben az igen aktív Mágocsit lökték fel a tizenhatoson belül, a jogosan megítélt büntetőt pedig Fülöp értékesítette magabiztosan (1-1).

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/3208150069499391

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: