Békéscsaba 1912 Előre – Jászberényi FC

Felkészülési mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre – Jászberényi FC

1-1 (1-1)

A MÉRKŐZÉS MEGTEKINTÉSE INGYENES!

Időpont: 2018. július 21. (szombat) 17:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Lovász László

Asszisztensek: ?

Békéscsaba: Ribánszki László, Pilán Márkó, Nagy Sándor, Szélpál Norbert, Mészáros Márk, Király Patrik, Mezei Szabolcs, Viczián Ádám, Gránicz Patrik, Szatmári István, Urbin Péter. Cserék: Uram János, Hursán György, Dávid Zoltán, Lustyik Levente, Babinyecz Balázs, Máris Dominik, Szalai Dániel, Zahorán Balázs.
Vezetőedző: Boér Gábor

Jászberény: Miski Zoltán, Szanyi Krisztián, Hevesi-Tóth Tamás, Khonig Miklós, Győrfi Benedek, Szemere Balázs, Szöllősi Ferenc, Sándor István, Svedyuk Alex, Herczeg László, Farkas János. Cserék: Menczeles Iván, Bálint Artúr, Fejes János, László Krisztián, Lékó Gergő, Szabó Tamás, Szanku Kristóf.
Vezetőedző: Arany László

Gólszerző: Urbin Péter (11. perc), Farkas János (36. perc).

Nézőszám: 200

11. perc: a jászberényi kapu elé belőtt labdát, Urbin a vendégek hálójába lőtt, 1–0.

36. perc: a 16-oson belül Szemerével szemben szabálytalankodott az egyik csabai védők, a játékvezető a tizenegyes pontra mutatott. A büntetőt Farkas János értékesítette, 1–1.

Fotó: beol.hu

Az NB II-es bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését játszotta az Előre a jó erőkből álló, NB III-as jászberényiek ellen, akik a napokban leigazolták a korábbi békéscsabai támadót, a kettős állampolgárságú, 22 éves Svedyuk Alexet. A találkozó elején a hazaiak kezdtek jobban, és a 11. percben megszerezték a vezetést Urbin révén. A folytatásban a vendégek is próbálkoztak, de a lila-fehérek irányították a játékot. A félidő hajrájában egy felesleges szabálytalanság után büntetőhöz jutott a Jászberény, amivel egyenlített.

Szünet után is jobbára kiegyenlített játék folyt a pályán. A vendégek az NB I-et megjárt, rutinos Sándor István vezetésével jól védekeztek. A lila-fehérek előtt egy-két helyzet adódott, de azok kimaradtak. Mindkét együttes a cseréknek is lehetőséget adott. A hajrában, a 87. percben a mérkőzés félbeszakadt, miután Szélpál és Ilkovics kakaskodott, a játékvezető mindkét játékost kiállította, majd többen is egymásnak estek a két csapat tagjai közül, így a játékvezető lefújta a találkozót.

Boér Gábor: — A helyzeteink megvoltak most is az egy gólos vezetés után, de nem tudtuk lezárni a mérkőzést. Aztán jött egy egyéni hiba, és tizenegyesből egyenlített az ellenfél. Úgy látom, hogy nincs igazi vezére a csapatnak, amit gyorsan meg kell találnunk. A fiataloknak, akik tehetségesek még sokat kell fejlődniük.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/695323704140402/

line_purple

Futball Pápa- Foci tippek profiktól - Sportfogadás