Békéscsaba 1912 Előre II. – Újpest FC II.

 

NB III. Keleti csoport 2021/2022. 4. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Újpest FC II.

1-2 (1-1)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. augusztus 22. (vasárnap) 11:00 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 1/2.

Játékvezető: Fehérvári Patrik

Asszisztensek: Juhász László, Rácz Béla

Békéscsaba: Winter Dániel, Sipaki Patrik Martin, Hodonicki Márk, Kovács Ádám Tibor, Oláh Ákos, Ilyés Tamás, Bónus Marcell, Zvara Levente Mátyás, Váradi Ádám, Szabó Csaba, Szabó Zsombor. Cserék: Tóth Alexander Máriusz, Kasik Ákos, Czvalinga Áron, Styecz Bence, Tóth Péter, Pap Szabolcs, Borbély Bence Boldizsár, Zelik Csaba, Varga Tamás Károly.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Újpest: Tomori Zoltán, Kovács Dominik László, Eckl Patrik, Szabó Bence, Benyó Imre, Szűcs Áron Zalán, Varga György Balázs, Kenyeres Máté, Bíró Márk, Kálnoki-Kis Zsombor, Stieber András. Cserék: Miklósi Benedek Dániel, Horváth Balázs József, Radosevic Ognjen, Nagy Zsolt, Hajdi Péter Dániel, Lukáts Ákos.
Vezetőedző: Mundi Viktor

 Gólszerzők: Váradi Ádám (2. perc), Varga György Balázs (18. perc), Kálnoki-Kis Zsombor (61. perc).

 Sárga lap: Hodonicki Márk (16. perc), Szabó Zsombor (59. perc).

Nézőszám: 140

Álomszerűen indult a mérkőzés a csabai Lilák számára, hiszen rögtön a 2. percben egy jobb oldali gyors elfutást és centerezést követően, Váradi pofozta a vendégek kapujába a labdát, 1-0. A bekapott gól azonban nem törte le a fővárosiak kedvét, nyugodtan játszották tovább saját játékukat és éledezni látszottak. Az 5. percben kényszerű cserére kényszerült az Újpest, Stieber helyett Radosevic érkezett. Egyre nagyobb nyomás nehezedett a csabai kapura, majd Varga György gondolt egyet és távolról eleresztett lövésébe a szél jócskán beleszólt, becsapva ezzel Winter kapust, így a jobb felső sarokba hullott a labda, 1-1. A játékrész további részében tisztességgel gyűrték egymást a felek, szinte csak az ivószünetben tudtak egyet szusszanni. Tempós, élvezetes mérkőzést láthatott a kilátogató 140 néző, mindkét oldalon adódtak lehetőségek, de az eredmény nem változott.

Fotó: Milyó Pál

A félidőben egyik mester sem változtatott, ugyanaz a 22 játékos futott ki a pályára. Különösebb átütőerő nélkül futballozott mindkét csapat, az viszont látszott, hogy a vendégek némileg feljebb tolták a védekezésüket, így már a saját térfelükön letámadták a csabaiakat. A 61. percben egy feleslegesnek látszó szabálytalanság után, príma helyről jutottak pontrúgáshoz a fővárosiak. A lehetőséget Kis-Kálnoki váltotta gólra, szépen tekert el a sorfal mellett, Winter kapus nem érhetett át a jól helyezett lövésre, 1-2. Vezetésük birtokában próbálta birtokolni és lenyelni a labdát az Újpest, Brlázs Gábor azonban harcba küldte friss embereit – sorban érkeztek a cserék a 61. perctől. Mindent megpróbált a Békéscsaba, de kimaradtak a ziccerek, vagy mindig egy-egy védő blokkolta a próbálkozásokat. A hajrában két ígéretes pontrúgás is rendelkezésére állt a csabaiaknak, de sajnos ezek is kimaradtak. A négyperces hosszabbításban sem változott az eredmény, így nem sikerült az újabb pontszerzés.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/511938553444712

Fotók Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: