Békéscsaba 1912 Előre II. – Törökszentmiklósi FC

 

NB III. Keleti csoport 2021/2022. 9. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Törökszentmiklósi FC

1-0 (1-0)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. szeptember 26. (vasárnap) 11:00 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 1/2.

Játékvezető: Horváth Máté

Asszisztensek: Gordos Árpád Mihály, Bőhm Ármin

Békéscsaba: Winter Dániel, Czvalinga Áron, Kasik Ákos, Tóth Péter, Ilyés Tamás, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Zvara Levente Mátyás, Hodonicki Márk, Szabó Csaba, Varga Tamás, Károly. Cserék: Tóth Alexander Máriusz, Farkas Ádám, Bukor Zoltán Márk, Styecz Bence, Szabó Zsombor, Mágocsi Bence.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Törökszentmiklós: Zsibrita Gergő, Perevuznik Makszim Sztepanovics, Baráth Gábor, Héder Attila, Kiss Csaba, Csúri Dájmond Dávid, Lakatos Kirill Zolta, Telinger István, Pataki Zoltán, Gusztafik Péter, Héjjas Zsombor. Cserék: Berta Csaba, Debreczeni Milán, Bencze Zoltán, Héder Róbert, Szántó Bence, Balogh Dominik, Gyomai Ákos.
Vezetőedző: Török László

 Gólszerző: Tóth Péter (24. perc).

 Sárga lapok: Czvalinga Áron (45. perc), Gusztafik Péter (54. perc), Hodonicki Márk (63. perc), Szabó Zsombor (70. perc), Bencze Zoltán (70. perc), Oláh Ákos (76. perc), Styecz Bence (91. perc).

A vasárnap délelőtti találkozón húsz fok fölötti melegben, kellemes, napos időben játszottak a csapatok. A tabella utolsó helyén álló, az eddigi nyolc forduló alatt még pontot sem szerzett újonc vendégek alaposan megszervezték védekezésüket, nyolc-kilenc emberrel őrizték a kapujuk előterét. A táblázat hetedik helyén álló lila-fehérek birtokolták többet a labdát, de nem nagyon tudtak veszélyes akciókat vezetni, mivel a törökszentmiklósiak szervezetten védekeztek.

Fotó: Milyó Pál

A 24. percben megszerezte a vezetést a békéscsabai együttes, Ilyés Tamás lövése után a labda kipattant a szabadkígyósi származású, korábban a békéscsabai labdarúgói akadémián is megfordult Zsibrita Gergő kapusról és a jó ütemben érkező, Tóth Péter közelről a kapuba lőtte a játékszert, 1–0. A folytatásban is mezőnyfölényben játszott a hazai alakulat, de a szünetig újabb gólveszélyes helyzetet nem tudott kialakítani.

A második félidőben továbbra is a házigazdáknál volt többet a labda. a vendégek labdaszerzés után a gyors kontrákkal próbálkoztak, de a lila-fehérek védelme a helyén volt. Az 59. percben Bónus 18 méterről a kapufát találta el, a kipattanó labdát egy csabai támadó 11 méterről szintén a kapufára lőtte. A találkozó hajrájában mindkét oldalon a cserék is lehetőséget kaptak, de az eredmény már nem változott.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/568123957569743

Fotók Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: