Békéscsaba 1912 Előre II. – Tállya KSE

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 232 másodperc.

 

NB III. Keleti csoport 2021/2022. 5. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Tállya KSE

6-0 (2-0)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. szeptember 1. (szerda) 16:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Nagy Attila László

Asszisztensek: Topálszki Szabin, Harsányi Martin

Békéscsaba: Apró Ármin, Hodonicki Márk, Váradi Ádám, Oláh Ákos, Ilyés Tamás, Zvara Levente Mátyás, Nikola Pantovic, Zelik Csaba, Fazekas Lóránt, Szabó Csaba, Szabó Zsombor. Cserék: Tóth Alexander Máriusz, Sipaki Patrik Martin, Czvalinga Áron, Kasik Ákos, Bukor Zoltán Márk, Styecz Bence, Borbély Bence Boldizsár, Bónus Marcell, Varga Tamás Károly.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Tállya: Kosztyu István, Tóth Szabolcs, Nyitrai Dávid, Minczér Tibor, Kovács Norbert Imre, Mezőssy Levente, Kulcsár Hunor, Varga Krisztián, Szegedi Bence, Baranyi Bence, Bihari Gyula. Cserék: Tarr Tibor, Ondó János, Rubish Rostyslav, Varga József, Csávás Bence, Bucsák Szabolcs.
Vezetőedző: Lasztóczi Péter

 Gólszerzők: Oláh Ákos (5. perc), Váradi Ádám (7.  és 49. perc), Szabó Zsombor (52. perc), Ilyés Tamás (59. és 86. perc).

 Sárga lapok: Ilyés Tamás (19. perc), Váradi Ádám (24. perc), Tóth Szabolcs (43. perc), Bihari Gyula (46. és 47. perc – kiállítva), Kulcsár Hunor (67. perc), Minczér Tibor (72. perc), Zelik Csaba (73. perc).

Nézőszám: 230

Valószínűleg részben az öltözőben maradhatott még a vendég együttes, hiszen rögtön a mérkőzés elején kétszer is betalált a Békéscsaba – a 7. percben már 2-0 volt az eredmény -, megadva ezzel az alaphangot és amint utólag kiderült, ezzel szinte minden el is dőlt. Néhány kósza próbálkozáson kívül nem hagyott teret a borsodiaknak a hazai csapat, így sorra vezette a támadásokat, néha úgy éreztük, hogy talán túl nyugodtan is, hiszen egy óriási kapufán kívül, több hazai sarokrúgás is többet ígért, így aztán a félidőben maradt a kétgólos vezetés. A pecsétet talán Bihari Gyula teljesen felesleges kiállítása tette a jegyzőkönyvre, hiszen egy jogos sárga cédula után még nekiállt reklamálni, amit a játékvezető egyáltalán nem nézett jó szemmel.

Fotó: Imre György

A második játékrész szinte ugyanúgy kezdődött, ahogy az első, hiszen a 49. percben Váradi talált be ismét (3-0), az 52. percben pedig Szabó Zsombor eresztett el egy inkább átadásnak tűnő lövést, ami a vendég kapus kezei között gurult a hálóba – hatalmas potya volt, 4-0. A folytatásban sem lankadt a Lilák kedve és az 59. percben egy megítélt büntető után Ilyés volt eredményes, 5-0. Mindkét csapat próbált frissíteni a folyatásra, Brlázs mester öt cserepados játékosának is lehetőséget adott, ami a szinte behozhatatlannak tűnő előnynek köszönhetően teljesen érhető is volt. A vendégek számlájára legyen írva – jó értelemben -, nem adták fel és fociztak, ahogy tudtak. Néha-néha eljutottak a csabai kapuig, de nagy gondot azért nem tudtak okozni. Küzdeni tudásból és akaratból mindenképp jelesre vizsgáztak, de az erőviszonyok ezen a mérkőzésen abszolút a hazaiaknak kedveztek. Ilyés még bemutatott volna egy félfordulattal, ollózva szerzett gólt, de a labda a kapufán csattant – szép mozdulat és jó elképzelés volt. Végül a pontot mégis ő tette az íre, hiszen a 86. percben a védőknek sehogyan sem sikerült megakadályoznia a támadó szándékait, így az ötösön belül több próbálkozás után valahogy sikerült a hálóba kotorni a labdát, 6-0.

Brlázs István Gábor: – Jó iramban kezdtük a mérkőzést, amit szinte mindvégig tartani tudtunk és ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Külön öröm számomra, hogy végre kapott gól nélkül tudtuk zárni az összecsapást.

Összességében elmondható, hogy az Előre jócskán felülmúlta a tállyaiakat és értékes három pontot szerzett úgy, hogy gólkülönbséget is tisztességgel tudott gyűjteni, aminek a későbbiekben akár hatalmas jelentősége is lehet.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/2043481772468909

YouTube Fotók Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: