Békéscsaba 1912 Előre II. – Körösladányi MSK

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 206 másodperc.

NB III. Keleti csoport 2022/2023. 18. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Körösladányi MSK

1-3 (0-2)

Kövess minket a TikTok-on is!

https://www.tiktok.com/@1912elore

Időpont: 2022. november 19. (szombat) 11:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Kakuk Szabolcs

Asszisztensek: Molnár Alex, Bereczki Bence

Békéscsaba: Tóth Alexander Máriusz, Bacsa Krisztián, Ilyés Tamás, Fazekas Lóránt, Váradi Ádám, Oláh Ákos, Talpalló Norbert Lajos, Bónus Marcell, Sipos Gábor, Marik Soma, Szabó Csaba. Cserék: Apró Ármin, Zahorán Áron, Sipaki Patrik Martin, Trescsula Máté, Pap Szabolcs, Balla Mátyás, Czékus Ádám, Mágocsi Bence. Átlagéletkor: 20 év.
Vezetőedző: Szenti Zoltán

Körösladány: Kertész Dániel, Ruzsa Zoltán, Bakk Ádám, Zelenyánszki László, Czirok József, Szántó Mihály Sándor, Pusztai András, Cservenák Csaba, Papp Dániel, Burai Dávid I., Malkócs Marcell Milán. Cserék: Szabó Marcell, Selmeczi-Tóth András, Illés Richárd, Csicsely János, Farkas János, Palik György, Szántó Bence. Átlagéletkor: 24 év.
Vezetőedző: Ekker Attila

 Gólszerzők: Malkócs Marcell Milán (16. perc), Papp Dániel (34. perc), Ilyés Tamás (61. perc), Ruzsa Zoltán (82. perc).

 Sárga lapok: Pusztai András (24. perc), Váradi Ádám (27. perc), Czirok József (77. perc), Marik Soma (85. perc), Marik Soma (85. perc), Csicsely János (91. perc).

Nézőszám: 250

Oláh Ákos hagyta ki a meccs első ziccerét, a vendégek azonban pontosabban céloztak az első negyedóra végén, amikor Tóth kapus két lövést még hárított, de a második kipattanót Malkócs közelről nem hibázta el. A gól után némi mezőnyfölényt harcolt ki a vendégcsapat, mi több a 34. percben növelte is az előnyét Papp Dániel révén, aki egy szöglet utáni kipattanót varrt be 10 méterről.

A második félidő eleji hármas csere fellendítette a Lilák játékát, ekkor már kiegyenlített küzdelem folyt pályán. Ilyés révén a 61. percben a szépítés is összejött a házigazdáknak, akik ezt követően az egyenlítés érdekében támadtak. Meg is voltak a lehetőségei, a kapu előtt azonban pontatlannak bizonyultak. A vendégek eredményesen óvták a számukra kedvező eredményt, a hajrában pedig egy csabai hibát kihasználva bebiztosították győzelmüket. A 82. percben Ruzsa szerzett labdát a csabai tizenhatos előterében, belépett vele a büntetőterületen belülre és 14 méterről laposan a hosszú sarokba lőtt.

Nagy Sándor: – Az nem elég, hogy azt hisszük, hogy egyénileg jobbak vagyunk mint az ellenfél, ezt csapatszinten kellene bizonyítani. Ma ebben sajnos csődöt mondtunk.

Ekker Attila: – Az elvártaknak megfelelően álltak a srácok a mérkőzésbe. A második félidő első negyedóráját leszámítva azt kaptam, amit vártam a csapattól, így teljesen megérdemelt a győzelmünk.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/924204825212993

Fotók Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: